PRIPREME ZA LUKSUZNU ŽURKU U DOMU RAŽNATOVIĆ U TOKU: Ceci stižu čestitke od kolega sa svih strana, a evo šta se dešava ispred VILE NA DEDINJU!

Autor:

Zabava

14.06.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceci stižu čestitke od kolega.

RepublikaFoto: Republika
Počele su pripreme  za Cecino slavlje!

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas slavi rođendan, a u luskuznoj vili na Dedinju su već počele pripreme za večerašnju proslavu.

Pripreme za rođendan su počele od jutros, a čestitke pljušte sa svih strana. Mnoge poznate ličnosti i Cecine kolege su javno uputile čestitke za pevačicin rođendan. Biljana Tipsarević, Dado Glišić, Danijel Đokić i mnogi drugi. 

RepublikaFoto: Instagran.com/cecaraznatovic

Nekoliko vozila za dostavu hrane stiglo je ispred vile, a u jednom momentu su se automobili, koji su bili iza jednog od Cecinih džipova, malo kuculi dok su išli u rikiverc, ali pošto nije bilo nikakve materijalne štete, brzo su se razišli.

RepublikaFoto: Instagran.com/cecaraznatovic
Dado Glišić i Ceca
RepublikaFoto: Instagran.com/cecaraznatovic
Danijel Đokić i Ceca

Prva je iz kuće bez šminke ubrzanim hodom izašla Anastasija, koja je sela u džip i uputila se u nepoznatom pravcu, piše Alo.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading