(FOTO) BIO JE STRAH I TREPET NA BEOGRADSKIM ULICAMA, A ZATIM SU MU ĆERKA I SUPRUGA NAPRAVILE NEVIĐENI SKANDAL: Po OVOME će ostati UPAMĆEN!

Autor:

Zabava

14.06.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karađorđe poznat kao jedan od žestokih momaka.

Foto: printscreen
Karađorđe Subotić jedan od žestokih momaka

Učesniik rijaliti programa "Parovi" i "Zadruga" i bivši suprug srpske kik-bokserke Ljube Pantović, postao je poznat, između ostalog, i zbog povezanosti sa "žestokim momcima sa beogradskog asfalta", a otkad je njegova bivša supruga ušla u rijaliti šou-program "Farma" cela porodica se našla pod medijskim okom.

Naime, dok je Ljuba boravila na imanju u Lisoviću, njihova ćerka Aleksandra je zatrudnela sa majčinim tadašnjim emotivnim partnerom, što je izazvalo čitav niz porodičnih sukoba, koji su, u manjoj ili većoj meri, rešeni pred kamerama rijalitija.

Foto: dailimotion/printscreen
Karađorđe i Aleksandra

Karađorđe je od ranije poznat beogradskoj policiji i Tužilaštvu, a Apelacioni sud u Beogradu ga je 2014. godine pravosnažno osudio na dve godine zatvora jer je sa još jednom osobom pokušao da iznudi pet hiljada evra od prodavca muzičke opreme.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Karađorđe sa unukom Magdalenom

Subotić nije krio da su nekoliko puta pokušali da ga ubiju, ali je svaki put uspešno izbegao atentat. Navodno je bio u ratu sa zemunskim klanom, a osuđivan je zbog teških razbojništva i krvnog delikta.

Porodična kuća zapaljena mu je više puta, a za to je optužio svog rivala Čabarkapu. U izjavi za medije je kazao da on pokušao da ga ubije i da mu „zbriše celu porodicu“. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading