ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA: Zbog Jami su se potukla dva košarkaša, PEVAČICA ŠOKIRALA DETALJIMA!

Autor:

Zabava

14.06.2021

10:05 >> 09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila sve do detalja, a onda je ishod bio potpuno drugačiji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Jami progovorila o burnoj prošlosti

Pevačica Jasna Milenković poznatija kao Jami dugo je krila detalje o svom privatnom životu, a ono što je sve iznenadilo jeste njena burna prošlost sa čak dva košarkaša koji su se, kako kruže priče potukli zbog nje. 

Jami je neko ko je uvek važio za jednu od najprivlačnijih žena, za njom su mnogi uzdisali, a ona je uvek žarila i palila estradnim nebom. U jednom tretnuku oko pevačice su se otimala čak tri košarkaša, ali i dalje kruži stara priča da su se na Dorćolu potukla njih dvojica, kako prenosi Skandal. 

RepublikaFoto: youtube.com/RTS
Jami

- Uvek je oko mene bilo sportista, sa nekima se i danas družim. Nisam ni znala šta se dešava, jer ja tu priču nisam ničim izazvala. Dvojica košarkaša su bili rivali u istom momentu, obojica su me želeli za devojku. Nisu me zanimali, ja sam otišla sa trećim. Svim svojim frajerima bila sam reklama. Od svih mojih bivših ja sam napravila nešto - bila je iskrena Jami.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Pevačica Jami 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
samson

14.06.2021 11:33

Izgleda,kao da je upravo upala u stršljenje gnezdo.....