ĆERKA MIA SE ČEKA, DANAS JE TAJ DAN: Luna Đogani bi danas trebalo da se porodi, a majka i zet u šokantnom odnosu!

Autor:

Zabava

14.06.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna stigla do termina, svi čekaju veliki dan!

Foto: instagram/ luna_djogani
Luna Đogani

Luna Đogani po svim navodima, danas bi trebalo da se porodi. Međutim, izgleda da ni činjenica da će uskoro postati majka nije upela da pomiri njenu majku Anabelu Atijas i Luninog sad već venčanog supruga Marka Miljkovića.

Ekipa Kurira je dan uoči termina za porođaj posetila kvart na Novom Beogradu gde se nalazi Lunina i Markova zgrada, kako bi proverili kako Miljkovići provode poslednje dane pred dolazak ćerke Mije na svet.

Foto: youtube.com/siktertube
Luna i Marko!

Luna se do sada uvek obraćala novinarima sa prozora, međutim to se sad nije desilo. Miljkovićima je sve vreme bila spušena roletna, a kako su komšije rekle nisu ni psa izveli u šetnju što svakodnevno rade, pa pretpostavljaju da spavaju.

Foto: ST/Nemanja Pančić
Luna dok šeta svog psa!

Prema rečima komšija, Lunu viđaju nasmejanu i da im stalno govori kako jedva čeka da se porodi. A da njen otac, Gagi Đogani redovno dolazi ćerki u posetu.

- Gagija viđam redovno, baš juče je bio kod njih, popeo se u zgradu, a Anabelu ređe viđamo - rekla je sagovornica koja radi u lokalu pored Luninog ulaza.

- On dolazi, često je tu, bio je juče baš. Luna se videla i s majkom pre dva, tri dana. Anabela je došla po nju, sačekala je kolima ispred zgrade. Nisam je viđala da ulazi u zgradu - rekla je sagovornica za Kurir

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen

Međutim, primetili smo da niko od komšija nije mogao da nam kaže nešto više o Anabeli i njenom odnosu sa zetom Markom.

Izgleda da Lunina majka još uvek nije spremna da oprosti zetu, pa pored toga što nije prisustvovala svadbi, izbegava da ode i u stan kod ćerke, kako ne bi došlo do neprijatne situacije.

Foto: E-Stock, ST/D. Kadić

- Malo mi je žao te žene, dođe tu ispred i čeka je, kao da ne sme da se popne gore od Marka - otkrila je devojka koja je izašla iz iste zgrade gde živi i popularni rijaliti par.

Foto: Prntscreen Pink.rs

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading