(VIDEO) NAKON PRETNJI SMRĆU SE POTPUNO POVUKLA: Zorannah pred BANKROTOM zbog ŠOK IZJAVA?

Autor: Republika

Zabava

14.06.2021

12:06 >> 11:57

Modna blogerka je odlučila da stavi tačku.

youtube.com/printscreen
Zorannah o šokantnim izjavama

Modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah nakon skandala koji je izbio u jednoj emisiji zbog njenih izjava potpuno se povukla sa scene. 

Naime, kako je poznato, mediji su danima pisali o Zoraninim izjavama o braku, životu, ali i o tome kako ne bi mogla da se uda za nekog ko je Srbin. Iako je nakon toga objavila video u kom je sve detaljno objasnila, ona je tvrdila da su joj pretili smrću zbog reči koje je izgovorila. 

youtube.com/printscreen
Modna blogerka

Iako smo navikli od modne blogerke da svakodnevno objavljuje kako fotografije, tako i storije na društvenim mrežama,  toga više nema. Zorana se potpuno povukla sa javne scene i ne možemo videti ni gde se kreće, ni sa kim provodi vreme. 

- Meni kad osoba živi u Srbiji, on meni kao da ne postoji.Može da bude najbolji frajer na svetu, da ima sve što meni odgovara, on ako živi u Srbiji - on ne postoji. Ne želim da živim ovde i ne želim da moje dete odgajam ovde, više mi prija inostranstvo. Mene ovo ovde ne zanima - rekla je Zorana u emisiji.

Podsetimo da je modna blogerka uvek isticala da joj Instagram donosi mnogo novca i zarade, a kako već danima ništa ne objavljuje, da li to znači da ima problem i sa finansijama?

Komentari (1)

Loading