TOPALKO PROGOVORIO O ĆERKINOJ UDAJI: Evo kako će budući zet zaprositi Helenu, PEVAČ OTKRIO DETALJE!

Autor:

Zabava

14.06.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topalko otkrio detalje ćerkine prosidbe!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, privatna arhiva
Topalko progovorio o ćerkinoj udaji!

Godinama se čini da ćerka Milana Topalovića Topalka ozbiljno krade popularnost svom ocu jer Helena u poslednje vreme puni novinske stupce više od njega. Sa druge strane, popularni pevač nikada nije želeo da komentariše ponašanje svoje jedinice i mezimice, pa je tako ekskluzivno za Alo otkrio sve detalje njenog privatnog života. Topalko se dotakao njenog ljubavnog  života, kao i nagađanja da je u vezi s oženjenim i starijim čovekom.

- Nije se još uvek verila, ali sam video da su mediji nešto pisali. Helena je objavila neku fotografiju na društvenim mrežama, a oni su uočili prsten na njenoj ruci, pa su povezali s tim, ali to je budalaština - rekao nam je na početku razgovora Topalko, i dodao da mu smetaju ružni napisi koji se vezuju uz ime njegove ćerke. Kako kaže, ona nije poznata ličnost i smatra da njen privatni život nikoga sem nje same ne treba da se tiče. Smeta mu i to što je povezuju sa starijim i oženjenim muškarcem.

Foto: instagram.com/helena_topalovic

- Neću da pričam o tome. Sve i da je to istina, ona može da bude s kim god ona hoće, ja se u to ne mešam, to je njen izbor - rekao je pevač, i dodao da njegov budući zet i onaj koji bude hteo da se s njom oženi mora da ispoštuje tradicionalne srpske običaje.

- Ja nemam zeta još uvek, ali kada dođe do toga, biće kao u filmu „Maratonci trče počasni krug“. Moraće da dođe da je zaprosi kao Mirko Kristinu sa flašom rakije, a da mu ja kao Bili Piton kažem onu čuvenu rečenicu: „Moja ćerka je meni sve, mnogi su je tražili, ja je nisam dao“ - kaže on, i dodaje.

- Moja ćerka je slična meni, ali moram priznati da je svoja. Ja sam navijao za to da nema ništa od mojih osobina jer se meni dosta stvari koje sam radio, a koje i dalje radim, ne dopadaju i promenio bih ih da mogu - rekao je iskreno Topalko za Alo.  

- Bio sam strog otac kada je Helena bila mala, ali s tim sam prestao kada je napunila 15 godina. Tada je već bila formirana ličnost i počela je sama da odlučuje o svom životu - otkrio je pevač u ekskluzivnoj ispovesti za Alo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading