NAKON POGIBIJE DEČKA ODALA SE POROCIMA! Čuvena srpska glumica borila se sa DEPRESIJOM, odabrala mračan put koji ju je odveo u SMRT!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.06.2021

18:32

Čuvena srpska glumica oduvek je bila posebna, svi su se divili njenom talentu, ali borbu sa sopstvenim demonima zauvek je izgubila.

youtube.com
Sonja Savić

Sonja Savić nikad prežaljena i nikad zaboravljena srpska glumica, zauvek je ostavila traga. O njenoj posebnosti i danas svi govore.

Ipak, dok je ubirala pohvale i ovacije za svoj talenat, sa druge strane odvijala se prava unutrašnja borba sa svim životnim iskušenjima i lomovima.

Svojevremeno je govorila o bolnim životnim trenucima, a jedan od njih je i onaj kada je izgubila dečka 1990. godine. Usled velike oluje, njegov jedrenjak je potonuo, a Sonja je mesecima kasnije bila u depresiji zbog njegove smrti. Otišla je odmah potom u Sloveniju gde je ostala skoro deset godina.

Kada se vratila u Srbiju, još nije bila potpuno spremna za sve što život nosi. Govorilo se da je bila u teškoj depresiji i da je ova porodična tragedija bila njen okidač za okretanje porocima.

youtube.com/Oblomov
Sonja Savić

-Ne, nisam konzumirala, osim u društvu u kojem se konzumirala uz alkohol. An ženeral! Jedino kanabis može da me pomeri u neke više sfere i da me otvori za slavljeničko osećanje ovog bednog i jadnog sveta. Ovde se protura đubre od droge kao narkotički trend. Ambrozije su se koristile za ceremonije u starim civilizacijama za najviše aristokratske rodove- rekla je Sonja svojevremeno.

Glumica je isticala da je u Srbiji neshvaćena, te da je upravo te devedesete i preživela samo zahvaljujući tome što se odselila.

Sonja Savić je tog 23. septembra 2008. godine pronađena je mrtva u stanu u Kursulinoj ulici. Lekari su mogli da konstatuju smrt, a prema zvaničnim podacima nakon obdukcije preminula je usled prevelike doze nedozvoljenih supsatnci. u 48. godini života. Najstrašnija informacija koja je došla do medija bila je ta da je Sonja pronađena mrtva u stanu koji, osim prljavog dušeka, nije imao nikakav drugi nameštaj

 

 

.

Komentari (7)

Loading
Ela

13.06.2021 20:34

1990 je na jedrenju poginuo Sonjin verenik , a otac ju je natalost nadziveo

Marija

13.06.2021 22:20

Nije otac vec momak. Sto se tice Sonjinog oca Milovana. On je nazalost nadziveo cerku.

Ser

14.06.2021 03:01

@Marija - Nije mi jasno da o njoj govore kao o najlepšoj i veoma talentovanoj glum I I?!?! Meni je ona u svakom ulozi bila ista, a o lepoti……..

mibex

14.06.2021 01:44

Nemojte ljudi, ništa ne opravdava narkomaniju. Odnosi život garantovano i čemu priča ...