NAKON POGIBIJE DEČKA ODALA SE POROCIMA! Čuvena srpska glumica borila se sa DEPRESIJOM, odabrala mračan put koji ju je odveo u SMRT!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.06.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena srpska glumica oduvek je bila posebna, svi su se divili njenom talentu, ali borbu sa sopstvenim demonima zauvek je izgubila.

Foto: youtube.com
Sonja Savić

Sonja Savić nikad prežaljena i nikad zaboravljena srpska glumica, zauvek je ostavila traga. O njenoj posebnosti i danas svi govore.

Ipak, dok je ubirala pohvale i ovacije za svoj talenat, sa druge strane odvijala se prava unutrašnja borba sa svim životnim iskušenjima i lomovima.

Svojevremeno je govorila o bolnim životnim trenucima, a jedan od njih je i onaj kada je izgubila dečka 1990. godine. Usled velike oluje, njegov jedrenjak je potonuo, a Sonja je mesecima kasnije bila u depresiji zbog njegove smrti. Otišla je odmah potom u Sloveniju gde je ostala skoro deset godina.

Kada se vratila u Srbiju, još nije bila potpuno spremna za sve što život nosi. Govorilo se da je bila u teškoj depresiji i da je ova porodična tragedija bila njen okidač za okretanje porocima.

RepublikaFoto: youtube.com/Oblomov
Sonja Savić

-Ne, nisam konzumirala, osim u društvu u kojem se konzumirala uz alkohol. An ženeral! Jedino kanabis može da me pomeri u neke više sfere i da me otvori za slavljeničko osećanje ovog bednog i jadnog sveta. Ovde se protura đubre od droge kao narkotički trend. Ambrozije su se koristile za ceremonije u starim civilizacijama za najviše aristokratske rodove- rekla je Sonja svojevremeno.

Glumica je isticala da je u Srbiji neshvaćena, te da je upravo te devedesete i preživela samo zahvaljujući tome što se odselila.

Sonja Savić je tog 23. septembra 2008. godine pronađena je mrtva u stanu u Kursulinoj ulici. Lekari su mogli da konstatuju smrt, a prema zvaničnim podacima nakon obdukcije preminula je usled prevelike doze nedozvoljenih supsatnci. u 48. godini života. Najstrašnija informacija koja je došla do medija bila je ta da je Sonja pronađena mrtva u stanu koji, osim prljavog dušeka, nije imao nikakav drugi nameštaj

 

 

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ela

13.06.2021 18:34

1990 je na jedrenju poginuo Sonjin verenik , a otac ju je natalost nadziveo

Marija

13.06.2021 20:20

Nije otac vec momak. Sto se tice Sonjinog oca Milovana. On je nazalost nadziveo cerku.

Ser

14.06.2021 01:01

@Marija - Nije mi jasno da o njoj govore kao o najlepšoj i veoma talentovanoj glum I I?!?! Meni je ona u svakom ulozi bila ista, a o lepoti……..

mibex

13.06.2021 23:44

Nemojte ljudi, ništa ne opravdava narkomaniju. Odnosi život garantovano i čemu priča ...