ZORICA MARKOVIĆ NIJE ŠTEDELA SVOJE ISKUSNE KOLEGINICE: Neda glumi PREPOTENTNOST, Snežanino pevanje je FRIGIDNO, a VERA I NADA SU NEBITNE!

Autor:

Zabava

13.06.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije birala reči kada su u pitanju njene kolege.

Foto: Printscreen
Zorica Marković potkačila svoje koleginice

Folkerka Zorica Marković gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića, a kada su se kamere ugasile, osvrnula se na svoje kolege, a pojedine i potkačila.

- Između Nede i mene nema dobre energije. Ona je nekako uvek drvena i glumi neku prepotentnost, pa uvek stavlja neki zid ispred sebe. Ona meni ne leži kao čovek. Zna ona dobro moje mišljenje jer nije ona glupa žena. Ne poklapamo se, ja nemam šta da pričam s njom. Ranije kada smo putovali avionima na nastupe, nikakvu komunikaciju nismo imale. Možda ja nisam bila toliko popularna kao ona, svaka njoj čast za uspeh, ali sve to dođe i prođe, treba ostati čovek-  kaže Zorica, koja se kasnije osvrnula i na estradno prepucavanje koleginica Nade Topčagić i Vere Matović

Foto: ST/Vladimir Lukić,
Nada Topčagić, Vera Matović

- Jao majko Božija. Ja sam tolko pesama snimila, a dinar nisam uzela, već su sve pokupile diskografske kuće. Eto koliko mene zanimaju pregledi po internetu. Šta se sada njih dve tu prepucavanju. Prvo Nadina pesma „Jutro je“, nije bila puštena na Sanremu, već samo foršpil, melodija. To jeste hitčina, ali Nada kao pevač se nije čula. Nije ni ovo mali uspeh, drago mi je zbog nje jer smo mi narodnjaci večito gurani pod tepih. Nada je pevačina i ima hitove. Vera je u nekom drugom fazonu, ne znam šta im je ko da je sada to bitno.

Zatim je uporedila pevanje koleginica iz Granda, Ane Bekute i Snežane Đurišić, pa jasno stavila do znanja šta misli o njima.

Foto: printscreen
Ana Bekuta, Snežana Đurišić

- Mi se nismo nikada posvađale, ni psovale jedna drugu. Ja sam samo rekla i to davno da mi se više sviđa pevanje Ane Bekute nego Snežane Đurišić i tad je sve krenulo. Po mom ukusu je Snežanino pevanje hladno, odnosno frigidno kako ja volim da kažem. To je nju možda povredilo ili joj zasmetalo. Pa šta me briga ja neću da lažem, može i ona da kaže da ja falširam. Pošto smo obe u Jajincima sretala sam je ranije u prodavnici, sada je ne srećem- istakla je za "Star". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading