SESTRE RODIĆ SE UPUŠTAJU U NOVI BIZNIS: Nakon KLANICE ZA PILIĆE, evo ČIME SE BAVE svastike RAŽNATOVIĆA!

Autor:

Zabava

13.06.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana i Nataša donele veliku odluku.

Foto: prinstcreen
Bojana i Nataša postaju dizajnerke

Sestre Rodić godinama su pomagale majci tako što su radile u porodičnoj klanici, a sada su odlučile da se upuste u novi biznis.

Svastike porodice Ražnatović otisnuće se u dizajnerske vode, tako što će kreirati odeću za mlade devojke a zatim je prodavati putem Instagrama.

- Istina je, Bojana i ja pokrećemo novi biznis i veoma smo uzbuđene zbog toga- rekla je Nataša Rodić za "Alo" i nastavila:

Foto: Instagram/printscreen
Nataša Rodić

-Vredno smo radile na tome i posvetile smo se do najsitnijih detalja svakom komadu ponaosob. Ne želim da otkrivam detalje jer je prerano, ali ako sve bude po planu, uskoro ćete videti na čemu smo Bojana i ja radile u poslednje vreme. 

Inače, njihova baka nikada nije krila koliko je ponosna na sve tri, s obzirom da uvek pomažu u porodičnim poslovima.

- Kad dođe vreme klanja pilića, sve tri su uključene, sve radimo skupa. Drago mi je što su ih moj sin i snaja tako vaspitali i izveli na pravi put. Od malih nogu se znalo, kad se radi - radi se, ali i za uživanje se nađe vremena. Ja ih volim najviše na svetu, one su za mene svetinje - zaključila je ona svojevremeno za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading