(FOTO) TOG DANA JE PREVAZIŠAO SEBE: Sočna ispovest žene koja je sa Gagom Nikolićem SPAVALA dok je bila MALOLETNA!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.06.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije znao za ovo!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Samanta Casilin
Žene su ga obožavale!

Gotovo da nema osobe koja nije pogledala kultni film “Nacionalna klasa”, a malo kome je poznato šta se sve odvijalo iza kamere.

Naime, jedna od dugo prepričavanih situacija sa snimanja ovog filma tiče se ljubavne scene između Dragana Gage Nikolića i tada maloletne Maje Lalević Piščević. Kako se govorilo, ovu ideju Goran Marković ne bi mogao da realizuje bez mnogo poteškoća da nije imao pomoć legendarnog Gage.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nije joj bilo lako!

Naime, Maja je igrala Gaginu devojku Senku i to joj je bio prvi susret sa kamerama. Imala je dečka koji je radio na filmu i tako je dobila ulogu. Kaže da je često grešila, ali da je Dragan njene greške pripisivao sebi.

– Trenutak od koga sam se najviše plašila bila je naša scena u krevetu. Do poslednjeg momenta sam se nadala da će Goran iz nekog razloga da odluči da je ipak izbaci iz scenarija shvativši da ja ne mogu da je odigram. A onda je došao taj dan. Gaga, koji se inače ponašao prema meni kao da mi je i brat i tata i najbolji prijatelj, tog dana je prevazišao sebe. Prvo je tražio da svi osim snimatelja napuste sobu, a onda kad smo ostali sami, napravio je takvu atmosferu da nisam ni primetila kada smo zapravo snimili scenu. Toliko me je zasmejavao, golicao, pričao neviđene viceve i anegdote, da sam se s mukom suzdržavala kako bih ozbiljno izgovorila tekst kad se uključe kamere – rekla je Maja jednom prilikom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Danas je uspešna voditeljka i advokat....

Maja se povukla iz glumačkog sveta i opredelila se za posao voditelja, kao i advokata, a preselila se u Njujork.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading