(FOTO) SA KOJOM JE PEVAČICOM BIO INTIMAN? Aca Lukas otkrio sve detalje njegovog boravka u zatvoru, pa pomenuo i Cecu!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.06.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je potpuno iskren!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Otkrio istinu o boravku u zatvoru!

Folk pevač Aca Lukas, izdao je autobiografsku knjigu "Ovo sam ja - Aca Lukas" u kojoj je opisao detalje hapšenje tokom akcija "Sablja".

Folker je otkrio da je u zatvoru, u kom je bio jer su ga optužili zbog ubistva Zorana Đinđića, sreo Cecu, ali i kako je izgledao njegov dolazak u CZ.

- Momci na prijemnom odeljenju su bili, blago rečeno, ku*čevito bezobrazni. Nisu me vređali, ali su pod*ebavali. Onda je usledilo ponižavajuće 'Skini pertle'. Kao da sam došao u CZ da se obesim, pa žele da mi sačuvaju život- napisao je Lukas i nastavio:

-Ubacili su me u sobu načičkanu krevetima na sprat. Kroz sobu je ulazilo malo svetla, pa sam nekako uspeo da pronađem slobodan krevet na donjem spratu. Zaspao sam kada je Sunce ušlo u Beograd. Otvorio sam jedno oko i ugledao nekoliko glava iznad sebe. Zagledali su me, a jedan od njih je pružio ruku da me pipne i vidi da li sam živ. Žagor je ispunio sobu sa 17 kreveta na sprat. Kada su malo olabavili krenulo je najvažnije pitanje s izuzetno umetničkom crtom: 'Koju si pevačicu je*o?'

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading