SVE U VEZI NJEGA JE NEGATIVNO, SUDIMO SE! Folkerova ćerka otkrila bolnu istinu!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.06.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker veliku popularnost stekao je osamdesetih godina i bio veoma uspešna na estradi, međutim, u privatnom životu mu nisu cvetale ruže.

Foto: youtube.com
Madita

Kemal Malovčić je bosanskohercegovački pevač narodne i folk muzike veliku popularnost stekao je hitovima Okreće se kolo sreće“, „Ko gubi…“, „Rekla si mi da ne voliš zimu“ i brojnim drugim.

Dok je u karijeri nizao uspehe, na privatnom planu mu nisu cvetale ruže. Njegovim ljubavima mnogo se pisalo, a on priznaje da ih je bilo mnogo. Prvi put se oženio sedamdesetih godina, a prvo dete, ćerku Editu dobio je 1978. godine. Međutim, ovaj brak nije potrajao. Kemal je ponovo stao na ludi kamen, ali i ovom braku je došao kraj. Treću sreću pronašao je pored Fadile Malovčić s kojom ima troje dece, sinove Dženana, Kenana i Adina. 

Foto: youtube.com
Kemal Malovčić

Najpoznatija među njegovom decom je svakako Edita Muslimović koja je u austriji i nemačkoj poznata po umetničkom imenu Madita.

Upravo sa Maditom nije pričao čitave dve decenije, a ona je jednom prilikom govorila o lošem odnosu koji imaju:

 Ne znam da li se on raduje što sam odlučila da život posvetim muzici. Mislim da je želeo da njegova deca sama rastu. Sve stvari s njim su negativne, neke čak rešavamo i preko suda - govorila je Madita za "Blic", ne želeći da otkriva sve detalje ove porodične svađe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madita (@edita_malovcic)

 

S druge strane, pevač je tvrdio da je izdržavao ćerku sve do punoletstva, te da se seća trenutaka koje su provodili zajedno. Godine 2017. mediji su objavili da su se Kemal i Edita nakon 20 godina pomirili i da funkcionišu dobro.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading