(FOTO) GODINA PROĐE, LUNINA TRUDNOĆA NIKADA! Ceo internet plače od smeha zbog JEDNE STVARI!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.06.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadna Luna!

RepublikaFoto: instagram/ luna_djogani
Svi se smeju ovome!

Luna Đogani je trenutno u devetom mesecu trudnoće i u svakom trenutku može da se desi da na svet donese svoju naslednicu Miu.

Svi iščekujemo njen porođaj, a mediji već nedelju dana unazad prate svaki njen korak nadajući se da će čuti onu famoznu rečenicu:

- Počeo je porođaj!

Međutim, čini se da čekanje nikad da se završi, pa su sada već mnogi Lunini hejteri, a i fanovi, počeli da se šale na njen račun. Tako je nastao i tviter nalog ,,Da li se Luna Đogani danas porodila?", koji svakodnevno, od petog juna, kači odogovor na to pitanje koji glasi jeddnostavno:

Foto: printscreen
Još uvek nije...

- Nije.

Pratioce ovog tviter naloga posebno je nasmejao tvit u kom piše "Godina prođe, Lunina trudnoća nikad". Ipak, iako je zaista smešno, verujemo da Luni nije lako, te se zbog nje, iskreno nadamo da će Mia uskoro rešiti da dođe na svetu i učiniti da Luna i Marko napokon postanu roditelji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading