(FOTO) RUŽA RUPIĆ JAVNO OCRNILA POZNATU NUTRICIONISTKINJU JER ZA NEDELJU DANA NIJE SMRŠALA? Skinula 800 grama pa ZAKUKALA!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.06.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdržala je čitavih nedelju dana!

RepublikaFoto: instagram.com/ruza_rupic
Ne može da smrša!

Pevačica Ruža Rupić javno je govorila o svojoj borbi sa viškom kilograma, a sada je u emisiji “Kontra šou” ispričala i svoje iskustvo nakon odlaska kod jedne poznate nutricionistkinje.

Ona je ovom prilikom govorila o tome kako je ceo život podredila dijeti, a nije dobila nikakve rezultate. Pevačica je vidno istresirana ovom situacijom, a kako i ne bi bila, kad prosto ne može da smrša.

-Imam mnogo prijatelja koji su otišli kod nje i smršali, između ostalog i Dušan Petrović koji mi je preporučio. Ko neće da ode kad mu neko kaže da je smršao sedam kila za tri nedelje? Otišla sam na pregled, uradila krvnu sliku, u 8 ujutru se pojavila kod nje, sve po pe-esu. Cele nedelje sam se pridržavala ishrane, u sekund, u sekund. Ja sam baksuz koji je pisao kad je jeo, što mi se posle ispostavilo kao jako pametna stvar – počela je ona priču u emisiji, pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

 

-Videla sam odmah da tu nešto ne funkioniše, stala sam na vagu i ništa. Otišla sam na pregled besna i smršala 800 grama. Ceo život sam napravila prema toj ishrani i još nemam rezultate, pa čekaj, stani! Ako već ne mogu da sednem nigde da pojedem grilovanu piletinu jer ima malo ulja, onda mi bar daj rezultat. Znam mnoge ljude kojima je pomogla, meni nije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading