MEŠALA SAM SE U ODNOS MARINE I DARKA, SIN ME JE OPOMINJAO: Lazićeva majka Branka u SUZAMA JER NE VIĐA UNUKE!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

11.06.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Lazić na ivici suza priznala da joj mnogo teško pada što ne viđa unuke.

RepublikaFoto: printscreen
Branka i Darko Lazić

 

Pevač Darko Lazić (29) priznao je u ispovesti za Srpski telegraf da već četiri meseca ne živi sa bivšom verenicom Marinom Gagić, a njegova majka Branka Lazić otkrila nam je da teško podnosi razdvojenost od unuka Alekseja, koji se s njom vratio u porodičnu kuću njenih roditelja u Pećincima. Branka kaže da se svim silama borila da Darko i Marina ostanu zajedno, ali je brzo shvatila da ne može da utiče na njihovu odluku jer se ljubav u međuvremenu ugasila.

Branka: Duša me je bolela kad je Marina odlazila s mojim unukom

- Marina je već duže vreme u Pećincima, ne živi s nama u porodičnoj kući. Tu su mi sinovi, ostatak porodice i još se nisam navikla na to da mi unuk nije svakodnevno u dvorištu. Pokušavala sam da utičem na početku na to da Marina i Darko ostanu zajedno, da reše te problemčiće koje imaju, ali šta mogu ja?! Ne mogu da utičem na njihovu odluku - kaže neutešna Darkova majka kroz suze i dodaje:

Da se desila svadba i da su se ranije uzeli, kao što su hteli, sad bi se razvodili

- Sećam se da je samo jednog dana spakovala stvari, uzela dete i otišla kod svojih. Duša me je bolela kad je Marina odlazila sa mojim unukom. Mnogo mi nedostaje Aleksej, ali i unuka Lorena. Ja bih da ih viđam svaki dan, ali su stari takve kakve jesu. Sin me je opominjao da se ne mešam u odluku njega i Marine, pa sam se na kraju povukla. Kad me ljudi pitaju šta se dešava, samo kažem da pitaju njih. Oni najbolje znaju.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Marina Gagić i Darko Lazić

Branka objašnjava da joj je najbitnije da su Lazić i majka njenog unuka ostali u dobrim odnosima zbog deteta:

- Dete ne sme da trpi zbog toga što roditelji ne žive zajedno. Viđam unuka, ali ne onoliko koliko bih ja htela. Darko sada mnogo radi, hvala bogu, nema ni on mogo vremena, ne znam šta da kažem još. Priča se svašta po selu, mi smo na to navikli. Ne obazirem se na to šta govori narod, tako je u svakom selu. Bitno je da su deca živa i zdrava! Izgleda da nas je malo poterao maler. Tešku godinu imamo iza nas, ali se nadam da će loš period brzo da prođe.

RepublikaFoto: instagram.com/milanbranka
Branka i Darko Lazić

Folkerova majka, posle svega, sumnja da će Darko da se pomiri sa Marinom jer vidi da se sada viđaju samo zbog sina.

- Pričala sam ozbiljno sa sinom i vidim da od pomirenja sa Marinom nema ništa. Ja sam se, kao, nadala, međutim, džaba sve! Drago mi je da su, kao ljudi, seli da razgovaraju i da tu nema zle krvi. Shvataju da je za dete najbolje da budu u dobrim odnosima jer, na kraju krajeva, nisu deca kriva kad se roditelji raziđu. Vidim da se ljubav ugasila, bolje da budu iskreni jedno prema drugom i krenu dalje, nego da se muče u braku koji ne ide. Da se desila svadba i da su se ranije uzeli, kao što su hteli, sad bi se razvodili. Ovako nemaju šta da otkazuju jer i nisu zakazali veselje - kaže Darkova majka.

 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Darko: Pazim na majku, teško joj je bez oca

Darko Lazić rekao je za naš list da više vremena provodi s porodicom otkako je pre pola godine preminuo njegov otac Milan, a posebno je tu za majku, koja je teško podnela gubitak supruga.

- Mislili smo da će nam biti lakše kako vreme prolazi, da će da se smanjiti bol za tatom, ali nama je samo teže. Mi smo svi mnogo vezani, kad se takve stvari dese čoveku, treba mnogo vremena da se opet stane na noge. Brat i ja sad radimo sve, brinemo o majci i pomažemo koliko god možemo. Vidi se da joj je teško bez tate, ali drži se. Važno je da je zbog nas jaka i da gura dalje. Oca ću uvek da se sećam, čovek treba da bude spreman na razne stvari u životu, ali svakako mislim da je prerano otišao - kaže pevač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ruki

12.06.2021 07:42

Romska posla.