POVRATAK KORENIMA: Relja Popović ponovo u kriminalu, OPASAN MOMAK SE ODLUČIO NA DRASTIČAN POTEZ!

Autor:

Zabava

11.06.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Relja Popović se vraća prvoj ljubavi!

Foto: instagram.com/reljarelja
Relja se vraća kriminalu!

Svi smo ga primetili u filmu ,,Parada'', ali malo ko zna da je Relja Popović studirao glumu, tako da ne iznenađuje činjenica da je dobio ulogu u nastavku poznate serije "Besa".

Reper je ekipi našeg portala malo više otkrio o novoj ulozi, pa se osvrnuo na rolu opasnog momka i otkrio detalje.

- Tačno je da ću glumiti, samo se vraćam korenima. Glumom sam počeo karijeru, glumu sam studirao to je ljubav koju ne mogu da zaobiđem. Samo je bilo pitanje trenutka kada će se opet to desiti. Poziv da glumim u "Besi" je pravi trenutak i način da se vratim svom pozivu - rekao je Relja i dodao:

Foto: youtube.com/AmiG Show

- Biću jedan opasan momak koji ulazi jedan svet kriminala iz kog misli da se mnogo lakše izlazi, nego što je to zaista tako. Lik koji igram nije sličan meni, ali gledam da to što tumačim izvučem iz sebe, kako bi mi se verovalo.

-Serija je odlična, uloga dobra i partneri su dobri i to je presudilo da prihvatim poziv. Imaću šta da donesem seriji, a imaću šta i da dobijem. Ako nastavim da se bavim glumom, dolaziće uloge koje su različite. Nije moj senzibilitet jednoličan, imam više stvari koje mogu da ponudim - zaključio je Relja

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Ceo intervju pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading