LUKAS JE NAJVEĆI KLOVN MEĐU NAMA, MNOGO JE MALI: Jelena Karleuša SE NE SMIRUJE SA UVREDAMA, hoće li ijednog kolegu POŠTEDETI?

Autor:

Zabava

11.06.2021

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša se našla prozvanom, pa popljuvala Lukasa.

J

Foto: printscreen
Jelena ponovo vređa kolege

Jelena Karleuša pojavila se na promociji novog albuma Suzane Jovanović, a ni tada se nije mogla suzdržati od pljuvanja pojedinih kolega.

Ona se osvrnula na muzičko takmičenje "Zvezde Granda", iskoristivši priliku da prozove svoje kolege iz žirija.

- Bilo mi je jako žao što su neki koji nisu zaslužili ostali samo zato što imaju mentore koji se prljavo bore. Mislim na one koji guraju svoje favorite i svoje kandidate, koji koriste poziciju mentora da bi prosperirali - rekla je Karleuša.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Ponovo umislila da ima pravo da vređa

Karleuša se osetila prozvanom zbog izjave Ace Lukasa da su Zvezde Granda postale "šou za šest klovnova u žiriju", pa je na sebi svojstven način izvređala kolegu. 

- Nama je najveći klon otišao. Aca je bio najveći klovn u toj ekipi. I otkad je on otišao, taj humor je nestao. Meni je žao zbog toga. Ja bih volela da se on vrati. Onda bi šou bio kompletan. Nisam ironična. On više i ne zna s kim je u dobrim odnosima, a s kim nije. Ja mu ne uzimam za zlo, on je prosto takav. Ali, da mu ne bih poručivala šta mislim o njemu putem medija, ja ću to njemu reći kad ga vidim. Ako ga vidim... Mnogo je mali! Nizak. Ali kočoperan, kao i svi niski muškarci - rekla je pevačica, a potom prokomentarisala i Lukasovu najavljenu autobiografsku knjigu.

Foto: ST/ D. KADIĆ
Aca Lukas

- Ja ću biti sigurno posebno poglavlje u njegovoj knjizi. Šalu na stranu, Aca je vrlo talentovan za pisanje. Ali često to koristi na pogrešan način, kao i ja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica Haubica

11.06.2021 20:12

e sad mi je lakše, bila sam u toaletu