TRAŽI SE HITNO HAPŠENJE ŽARKA LAZIĆA: Otkriven niz malverzacija, TEŠKA PREVARA, OVO JE DNO DNA?!

Autor:

Zabava

11.06.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apeluje se da se uhapsi Žarko Lazić zbog niza malverzacija!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Traži se hitno hapšenje Žarka Lazića..

Poslednjih nekoliko dana producent i voditelj emisije „Kuća od srca” Žarko Lazić našao se u centru skandala, budući da su otkrivene brojne malverzacije i nezakonite aktivnosti u kojima je učestvovao zajedno sa predsednikom SO Palilula Aleksandrom Jovičićem. Za razliku od Jovičića, kome je određen jednomesečni pritvor, Lazić je prošao nekažnjen. Tim povodom, na internetu se pojavilo na stotine zahteva građana koji od države zahtevaju da se voditelj stavi iza rešetaka, a da se njegova, očigledno nezakonito stečena, imovina podeli najugroženijima.

‒ Odmah uhapsiti Žarka jer samim tim što je emisija humanitarnog karaktera i prevara je teža. Sram ih bilo, oni su dno dna – glasio je jedan od komentara, a ostali su se samo nizali:

‒ Ima li ova država mehanizme da zaustavi ovog čoveka? Ko zna šta će se sve još saznati.

‒ Hoće li neko zaustaviti ove ljude? Ološ je blaga reč za ovo. Ima prijavu jer je tukao bivšu ženu, tukao je ženu kojoj zida kuću, ne prijavljuje radnike, žena ostala invalid (povreda na radu), a on se pravi lud. Pa ovaj ima više krivičnih prijava nego uloga, a šatro je neki glumac!

‒ Ispitati da li je ovo tačno, ako jeste Laziću treba oduzeti kuću!

‒ Prodati na licitaciju i uplatiti za siromašnu decu. A voditelj malo u ćorku da odmori, ima tu još mnogo toga, samo da policija malo više zagrebe, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading