Vesna

Autor:

Zabava

11.06.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna, koliko su ti nedostajali ovakvi događaji?

- Pa, nisam ja nešto izlazila, ali mi je stalno, mene lično nerviralo što ja ne mogu da se uskladim sa svojim obavezama da stižem na ovakve događaje, ali evo, probijamo led i to kod Cvije

Koliko ti je zapravo tokom ovih godinu dana Tik Tok pomogao da skloniš misli od korone?

- Mnogo mi je pomogao, iskrena da budem ja sam sve ovo krenula i ti sam znas iz zezanja i šale i iz ljubavi. I dalje je sve to tako, samo što sada poprima neki malo ozbiljniji ton. I veoma sam onako, imam 300 hiljada, bas sam ponosna.

Vi imate porodični biznis, a da li sada imate porodični biznis s obzirom da  Đole sve vreme snima, znači on je sad na Tik Toku, ti si prezenter, on tvoj snimatelj.

- On je uvek bio moj dr mr, mor menadžer, zadužen za sve moje, tako da ispada kao porodični biznis. Ispada da sam ja u našoj kompaniji glavna, uvek sam bila, nego sam ja bila stidljiva, povučena.

Pre nekoliko nedelja nismo imali da čitamo neke lepe tekstove o vama, kako si sve to prebolela? Ja znam i tada kada si davala izjavu isto si imala taj osmeh, ali je l' bilo u nekom momentu ono ,,Zašto to baš meni''?

- Ne. U sekundi da, i onda sam samo shvatila, vidi, život mi donosi i lepe stvari, ali život mi donosi i sra*e. Kako ćeš sad ti Veki da se ishendluješ sa tim, ajmo da te vidimo sad kako ćeš?! Očigledno mi je namenjeno to tako i ajmo da vidimo kako ću ja to nekako najracionalnije, najnormalnije da sagledam, da rešim. Prva stvar, čim je došao Đole kući ja sam sa njim razgovarala i tu je stavljena tačka na tu temu. Pošto sam javna ličnost, onda ja moram da ispoštujem i vas medije kojima je potrebno da dobijete izjave, ja sam to sačekala dva tri dana, misleći možda će proći, međutim nije. Sačekala sam da dam jednu konkretnu, lepu izjavu i da prosto ispoštujem sve vas i kapiram da smo mi svi uzajamno potrebni jedni drugima i glupo je, nemam sta da krijem, iskrena sam veoma u svemu. Imam uspone u životu, imam padove i kapiram da je ovo moj život, ako je nekome to zanimljivo da pogledaju da pročitaju, okej, izvolite, ali kapiram da sam u celoj priči ispala dosta korektna, dosta normalna i da sam sačuvala neki svoj mir, to je najvažnije i po svoju porodicu kako treba.

Moram da pitam još jednu stvar, to sam primetio. Pratim redovno tvoje storije na Instagramu, objave Tik Toka. SIn se retko kad dozvoli da se snima, pre neki dan si ga uhvatila, kako je to preživeo?

-Coko, nije mi to sin to mi je DJ, bili smo na nastupu, svi su me pitali to isto, je l' me zezaš? Pa i on je rekao, možda jesam, ne, radili smo u Jagodini i u fazonu bio je naš DJ, ja sam povela i DJ-a i klavijaturistu i igračice.

Kakav je bio osećaj raditi posle godinu i po dana?

- Prvih pola sata čudno, kao tu su ljudi, više nije samo telefon, kamera i to. Ali posle toga, kad smo se opustili, kad smo se raspustili, znači haos je bio.

Hoće li uskoro biti neki solistički koncert, s obzirom da je Juboks prošao.

- Juboks jednako četiri arene, razvalili smo. Prezadovoljna sam, prezadovoljna sam sa organizacijom i kapiram na jesen da će biti. I ako se nešto bude pomeralo, bude neka druga situacija, ja sam poprilično spremna za svašta nešto, tako da biće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading