SA ANOM ĆU IMATI JOŠ JEDNO DETE: Rasta ŠOKIRAO izjavom pa OTKRIO šta ga čeka U KUĆNOM PRITVORU!

Autor:

Zabava

11.06.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper sve iznenadio izjavom o bivšoj supruzi!

Foto: youtube.com/printscreen
Stefan Đurić

Nakon četiri meseca u zatvoru, Rasta je dane provodio na slobodi, a uskoro bi trebalo da dobije i nanogicu. Reper je otkrio i kakvi su mu planovi pre kućnog pritvora koji ga očekuje, ali i šta bi ponovio sa bivšom suprugom i pevačicom Anom Nikolić

- Iskren da budem, sada je već izvesno da ću uskoro dobiti nanogicu, kada dođe do toga život će mi se totalno promeniti. Trudim se da završim sve obaveze s tim da imam malo vremena - iskreno je rekao Rasta za "Alo" i otkrio koja ga promena očekuje tokom izdržavanja kućnog pritvora.

- Verovatno neću moći da pravim koncerte, ali moći ću da stvaram muziku, a meni je to najbitnije - ispričao je on i dodao da iako neće biti nastupa njegova finansijska situacija neće biti ugrožena.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Posvetiće se stvaranju muzike za vreme kućnog pritvora

- To što ne nastupam neće ugroziti moju finansijsku situaciju. Dugo sam na javnoj sceni, jako dobro zarađujem i umem da raspolažem novcem. Iskreno, radovao sam se pauzi i prijao mi je period bez nastupa jer sam više uspeo da se posvetim sebi i stvaranju muzike - rekao je on i otkrio kako se sa bivšom suprugom slaže u roditeljstvu. 

Ana i ja imamo veoma usaglašen raspored oko čuvanja Tare. Trudimo se da se prilagodimo obavezama, ali jako se dobro dogovaramo - ispričao je Rasta i prokomentarisao svetski trend prema kojem bivši supružnici prave decu iako nisu zajedno.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial
Održava skladan odnos sa bivšom suprugom

- Pa mislim da još nismo toliko poludeli da pravimo dete, a nismo zajedno, mada nikad se zna. Ispadaju nam lepa deca, a i dobri smo u roditeljstvu, tako da, ko zna, moguće je da će doći i do toga da imamo još jedno dete - priznao je reper, te otkrio na koga podseća ćerkica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

 

- Čini mi se da Tara više liči na Anu, iako dosta ljudi govori da liči na mene i da ima moj karakter. To se naravno kod dece menja, još je mala. Ne bih voleo da bude tvrdoglava kao ja, voleo bih da bude smirenija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading