SVADBA NA PROLEĆE SA 400 ZVANICA, A SVE FINANSIRA ON: Kaća Grujić i Marko Gobeljić rešili da stanu NA LUDI KAMEN!

Autor:

Zabava

11.06.2021

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i fudbaler uskoro će izgovoriti sudbonosno "da"!

Foto: printscreen/youtube.com
Marko i Kaća uskoro pred matičarem

Pevačica Katarina Grujić doživela je šok kada ju je u četvrtak iznenada zaprosio njen dečko i fudbaler Marko Gobeljić, s kojim već neko vreme živi zajedno.

Kako pojedini mediji pišu, par je već isplanirao detalje venčanja, a planiraju imati oko 400 zvanica. Svadbu će, kako se dalje navodi, isfinansirati Kaćin otac.

- Marko je mesec dana planirao kako da zaprosi Kaću, a da ona ništa ne provali, kao što i nije. Odredio je da se to desi kada im je godinu dana veze, pa je sa Kaćinom sestrom do detalja razradio plan. Zajedno sa pevačicinom sestrom izabrao je prsten i nije uopšte štedeo, niti je pitao koliko košta, bilo mu je bitno da se dopadne Kaći. Oko 4. 000 evra košta verenički prsten kojim je zaprosio svoju buduću ženu. Marko i Kaća su pre same veridbe pričali o svadbenom veselju, a sada su odlučili da se to desi u septembru. S obzirom da imaju mnogo rodbine i prijatelja, imaće oko 400 zvanica. Plan im je da se venčaju i u crkvi, dok će se građansko venčanje desiti u restoranu. Ovih dana traže odgovarajuću salu, Marko je oko dekoracije, torte i ostalih detalja sve prepustio svojoj dragoj. Kaća već ima viziju kako će joj izgledati venčanica, kao i haljina u koju planira da se kasnije presvuče- priča bliski izvor za Star i dodaje:

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Prave svadbu sa 400 zvanica

- Kaćin tata je razgovarao sa budućim zetom i ćerkom i saopštio im je da sve vezano za svadbu će platiti on, što su oni u prvi mah odbili, ali im je on objasnio da želi da finansira celu svadbu i da će to biti njegov svadbeni poklon. Naglasio je da ga ne zanima koliko će šta da košta i da taj dan organizuju onako kako žele, da bude kao iz bajke. Kaća je zaplakala i neizmerno je srećna što će u septembru postati gospođa Gobeljić. Marko i ona su se baš našli, mnogo se lepo slažu, a njihove porodice su presrećne zbog njih dvoje i jedva čekaju da Kaća ostane u drugom stanju, mada je ona rekla da ne želi da bude mlada sa stomakom, tako da će prinova morati da sačeka jesen.

Ipak, kako smo saznali, Kaća ne želi da pravi svadbu dok je trudna, pa će par sačekati maj sledeće godine, kada će se desiti i svadba.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading