KATASTROFA, DAVALA SAM MU NOVAC I OJADIO ME JE: Drama oko Lepine rodne kuće se ne stišava, BRATANAC HOĆE DA OBRLATI NOVU VLASNICU!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.06.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica besna, svega joj je preko glave!

Foto: Prinscreeen
Lepa Lukić

Drama oko rodne kuće Lepe Lukić u selu Miločaj kod Kraljeva nastavila se u poslednjih nekoliko dana.

Iako je delovalo da se Lepin bratanac Rade Jovanović svojim nepojavljivanjem na javnoj licitaciji, na koju je uredno bio pozvan, odrekao kuće, on sad, navode izvori, ne želi nekretninu da napusti i preda je B. F., kupcu te kuće iz obližnjeg sela, piše Kurir.

Nova vlasnica je prilikom nadmetanja položila jemstvo, odnosno depozit u visini od 10 odsto procenjene vrednosti kuće od 1.750.000 dinara, što je 175.000 dinara.  Sama kuća je prodata po ceni od 60 odsto procenjene vrednosti, što je malo više od 1.000.000 dinara. Ipak, kako kaže izvor pomenutog medija, koji je do detalja upućen u ceo slučaj, u poslednjih 15 dana desile su se vrlo neprijatne situacije po kupca.

- Lepin bratanac Rade je odlazio u nekoliko navrata kod žene kupca. Vrši konstantan pritisak na nju da mu kuća ostane. Služi se lažima, navodno čeka neku isplatu iz Belgije, pa kad to bude stiglo, on će njoj platiti troškove. Ispada da žena njemu treba da veruje na reč, što je suludo. Ispričao joj je i da je priča o licitaciji pogodilo i Lepu i njega, da su bili u šoku i da nisu spavali danima. On se svim snagama trudi da teškom životnom pričom pokuša da je obrlati da ona ne isplati taj ostatak, a ženi ništa konkretno nije ponudio - priča dobro obavešteni izvor.

Lepin bratanac se tri puta pojavljivao na vratima kuće B. F.

- Prvi put kad je došao, žena mu je rekla da više ne dolazi i da je ne uznemirava. Uputila ga je na svog advokata, ali to njega nije sprečavalo da posle nekoliko dana opet dođe. Optužio je i njenog advokata da je nagovara da mu ne izađe u susret. Kad je video da ona od te kupovine neće odustati, počeo je sa pretnjama. Rekao joj je: "Vi u taj posed nikada nećete ući, samo ćete me silom izbaciti!" On je spreman da prilikom uvođenja nje kao kupca u posed napravi scenu. Verovatno će morati i policija da bude umešana u sve. Više puta ju je je uznemiravao telefonom. Mahao joj je i nekim priznanicama, da je plaćao nešto banci. Njoj je sve to veoma neprijatno. Vrlo je blizu odluke da ona tu kuću otuđi kroz jednu humanitarnu aukciju i da sredstva koja dobije pokloni za lečenje nekog deteta ili domu za nezbrinutu decu. Ona se plaši, ženi nije svejedno, ne bi se tamo osećala prijatno. Takođe je spremna i da mu pruži još jednu priliku posle tog uknjiženja i ulaska na posed, kako bi on to isplatio i povratio ako želi - dodaje izvor.

Žena koja je kupila Lepinu kuću imala je neprijatan razgovor i sa samom pevačicom.

- Čule su se prošlog petka. Ona nije tražila ništa od Lepe, samo je ljudski i moralno pozvala pre nego što uđe u posed. Lepa je vikala na nju, bila je veoma neprijatna. Rekla je da nju nije briga za to, da je ona njemu kuću prepisala i da može da zapali sve ako hoće - završio je izvor.

Lepa Lukić nije bila voljna da komentariše ovu situaciju, ali se moglo zaključiti da je veoma besna zbog svega što se ispodešavalo:  

- Nemojte me više zvati zbog te kuće. Ja nemam više ništa sa tim. To je Radetov problem. Rekla sam mu da mi se više ne obraća, ako je lagao i nije plaćao, nek uzmu. Dala sam mu tu kuću, svašta sam mu davala, i novac i sve, a on me je ojadio. Katastrofa - rekla je Lepa za Kurir.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

10.06.2021 13:53

Prevarant mora da plati dug. Ili ode kuća.