(FOTO) ANA NIKOLIĆ POTPUNO SKRHANA BOLOM: Tata nedostaješ nam! Volimo te Tara i ja!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.06.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicaga je mnogo volela!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Još uvek pati zbog njegovog odlaska...

Popularna pevačica i bivša žena Stefana Đurića Raste, Ana Nikolić se setila preminulog oca i podelila njegovu sliku na svoj instagram profil.

Ona je podelila njegovu staru fotografiju propraćenu njenom pesmom "Da te vratim", koju mu je posvetila, a pored je ostavila i emotivnu poruku.

- Srećan ti rođendan tata... Volimo te Tara i ja... Nedostaješ... Zauvek... 08.06.1954.- napisala je Ana pored objave. Da je živ Dušan bi proslavio svoj 67. rođendan.

Pevačica nikada nije krila koliko joj je teško pao rani odlazak oca Dušana, a svojevremeno je njena prijateljica Ana Stojančićević govorila o tome koliko je očeva smrt uticala na Anu.

 

 

- Znam da se Ana tad promenila u smislu da je shvatila da će morati sada nešto da radi sama. To je, sigurno, doprinelo njenoim sazrevanju i daljim odlukama u životu.Tog trenutka, kada se sve to desilo, počeli su da razmišljaju i o preseljenju, nije postojao razlog da porodica ostane tu gde jeste- rekla je ona jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading