(FOTO) ZBOG MUŠKARCA JE SVE ODBACILA! Pevačica napustila popularni bend, a onda je krenuo potpuni SUNOVRAT!Evo kako danas izgleda GOGA!

Autor: Republika.rs/G.D

Zabava

09.06.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su stupile na muzičku scenu trio "Đavolice" činile su Tamara Milutinović, Teodora Džehverović i Gordana Gačić, međutim, svaka od njih je ubrzo krenula svojim putem.

Foto: Republika.rs/G.D
Đavolice

Pevačice Tamara Milutinović, Teodora Džehverović i Goga Gačić bile su "Đavolice", međutim, ovaj trio nije dugo potrajao.

 Njih tri su izdržale su samo nekoliko meseci da rade zajedno, a razlog njihovog rastanka bila je Goranina trudnoća. No, ono što je privuklo veliku pažnju jeste jedna verzija priče Teodore Džehverović koju je iznela pre dve godine kada je bila učesnica "Zadruge". Ona je tada rekla da su joj koleginice nekoliko puta zabole nož u leđa i da više ni sa Goranom i sa Tamarom nije u dobrim odnosima.

RepublikaFoto: Republika.rs/G.D
Goga na promociji Mirka Kodića

Iako su i Teodora i Tamara uspele da ostvare zavidne karijere, Goga se još uvek traži na estradnoj sceni. Ona se neko vreme nije pojavljivala u javnosti, već se zbog udaje i majčinstva potpuno povukla sa scene.

Posle dužeg vremena Goga se pojavila na jednom javnom događaju, zapravo na promociji Mirka Kodića i malo ko je prepoznao na prvi pogled. Ona je potuno promenila izgled, a delovalo je kao da joj čak ni velika pažnja ne prija nimalo.

Goga je jedina od njih tri koja, barem za sada, nije uspela da ostvari zavidniji uspeh.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading