KADA SAM MU REKLA DA ME VARA, ĐOLE ME JE GAĐAO: Vesna konačno progovorila o preljubi svog supruga!

Autor:

Zabava

09.06.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji je nastao nakon što se u javnosti pojavio snimak Đoleta Đoganija kog nepoznata žena ljubi u njegovom automobilu, brzo se stišao jer je njegova supruga Vesna objasnila o čemu je reč.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić, ST/A. Nalbantjan
Vesna konačno ipsričala sve...

Vesna je veoma brzo izjavila da je žena koja ljubi njenog supruga, njihova dugogodišnja prijateljica koja mu se zahvalila jer je njenom bratu odneo televizor. Pevačica je istakla da je žena poljubila Đoleta samo u obraz.

Međutim, sada je Vesna otkrila nove detalje i šta se sve desilo kada je saznala da je Đoleta poljubila njihova kućna prijateljica:

- Oblio me hladan znoj! Pomislila sam šta je, bre, ovo?! Đole je bio u studiju, pa sam izgorela dok sam čekala da se vrati, jer sam pomislila da su se poljubili. Prvo mi je prolazilo kroz glavu 'Ne, ne mogu da verujem da mi je ovo uradio', a potom 'Ma nema šanse, ne bi on to meni', pa onad 'Nikad ne reci nikad, ali da ima tajnu vezu ja bih to osetila'. Ne bi mogao da laže da sedi na dve stolice, jer ne ume da laže, a da se ne spetlja - rekla je Vesna i nastavila:

Foto: printscreen/paparazzolov
Scena u kojoj nepoznata žena ljubi Đoleta...

- Kad je došao kući pitala sam "Da li imaš nešto da mi kažeš?". Rekao mi je da nema. To mi je bilo dovoljno. Mada, šta ti je moć ubeđivanja. Kada su na TV-u 30 puta vraćali taj poljubac rekla sam mu: "Koliko gladam, sada i ja verujem da te je poljubila", a Đole uzeo novine da me gađa i kaže "Ti nisi normalna".

RepublikaFoto: instagram.com/djoganivesna
Veruje mu... Vesna i Đole

Vesna dodaje i da su je na društvenim mrežama nazivali svakakvim imenima jer je rešila da stane uz supruga.

- Ispod svake objave mi stiže da sam glupo žensko, glupača... ali ne smatram da oni vređaju mene, već da su to njihove frustracije i strahovi. Da me je Đole stvarno prevario ostavila bih ga, ja sam surova po tom pitanju, a i on ne bi ostao sa mnom da ima drugu - izjavila je za Informer Vesna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading