ŠAŠIĆ OTKRIO LUKASOVU TAJNU: Folkeri se družili pre 10 godina, a sada obojica objavljuju knjige o tome!

Autor: Republika

Zabava

09.06.2021

11:02

Željko Šašić je u velikom ratu sa Acom Lukasom od kada mu je pevač pre 10 godina preoteo suprugu Sonju.

ST/Vlada Lukić
Obojica pišu knjige... Šašić i Lukas

Iako su se Aca i Sonja, u međuvremenu, razveli Šašić i Lukas se nisu pomirli. Aca je čak najavio i knjigu, a Šašić je otkrio šta misli o ovom, još uvek neobjavljenom, delu i otkrio tajnu vezanu za folkerov roman:

- Stvarno mi nije bitno njegovo mišljenje, ako piše, neka piše kako hoće i šta god hoće i kako on to vidi, ili već ko piše, Vanja Bulić. Ne znam šta bi mogao da piše, nemam pojma – dodaje on, a na pitanje kakvo su oni druženje imali i da li mu taj period budi uspomene, pevač govori:

- To je bilo davno i poprilično sam zaboravio taj period. Tako da ne znam šta bi moglo da se piše. Ne viđam ga uopšte. Ja sam pre 10 godina objavio da ću da pišem knjigu, tako da biće jednog dana gotovo, nemam nikakve rokove. Autobiografska je, sve što nisam želeo da pričam za novine, eto, to će biti. Zašto da posle ovoliko godina iskustva ne napišem nešto.

ST/D. KADIĆ
Aca Lukas

Iako je zakazao brojne nastupe, Željko kaže za "27 sedam" da ne govori o honorarima, te je i ovoga puta ostao tajanstven:

– Još uvek sam na oprezu što se tiče svega. Imam zakazanih nastupa dosta, hvala Bogu. O cenama nastupa nikada nisam pričao, tako da ni sada neću.

ST/V. LUKIĆ
I dalje je ljut na Lukasa... Željko Šašić

Budući da živimo u svetu kada je tehnologija i te kako napredovala i gotovo se sve može saznati putem društvenih mreža, Šašić kaže da ga taj virtuelni svet ipak ne zanima:

– Ja sam neka generacija koja ne spada u te instagramere, nije mi to nikad bilo privlačno, nemam ni naviku da provodim vreme na društvenim mrežama. Mislim da je to teška robija i ovako me telefon nervira, još kad bi morao da visim na tim mrežama. Ove mlađe generacije se koliko vidim više bave foloversima, nego muzikom, a to je meni sve suludo. Oni se snimaju zbog pratilaca, misle da im je to publika, ali nije tako. 

Komentari (0)

Loading