ITALIJANSKI MILIONER SE VELIKIM KONCERTOM ZAHVALJUJE BEOGRAĐANIMA: Ovim HUMANIM POVODOM Đanluka Vaki se vraća u Srbiju, POZNATA I LOKACIJA!

Autor:

Zabava

08.06.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đanluka Vaki ponovo u Beogradu!

Foto: instagram.com/gianlucavacchi
Đanluka Vaki uskoro u Beogradu

U večerašnjoj emisiji kod Ognjena Amidžića gostuju glumica i voditeljka Suzana Mančić, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i ovogodišnje predstavnice na Evroviziji, Uraganke.

Odmah na početku emisije, Amidžić je zajedno sa Vesićem otkrio gledaocima da će uskoro italijanski milioner Đanluka Vaki ponovo posetiti srpsku prestonicu, a razlog je veliki. Iako je bilo najavljeno gostovanje Đanluke i njegove izabranice u Amidžiju, to se neće desiti, ali će gledaoci u toku emisije videti intervju sa ovim biznismenom.

Naime, u donjem gradu Kalemegdana planira se humanitarni koncert gde će Vaki puštati muziku, kako navodi zamenik gradonačelnika.

Foto: Promo
Selfi Ognjena i Đanluke sa izabranicom

Podsetimo, Italijan je nedavno primio u Beogradu obe doze vakcine u borbi protiv kovida, a zatim i najavio veliki projekat koji je upravo potvrđen u večerašnjoj emisiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading