(FOTO) NAPOKON OTKRILA KADA ĆE SE UDATI! Sofija Milošević podelila je svoje planove, imaće još jednu BEBU!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.06.2021

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Već dugo se čeka njeno i Lukino venčanje!

Foto: Promo foto
Otkrila je kada će se udati!

Iako bismo svi voleli da smo prespavali 2020. godinu, Sofija Milošević i Luka Jović imaju mnogo razloga da im ostane u najlepšem sećanju jer kada su saznali da će postati roditelji, usledila je veridba.

Jedine dve osobe u koje Sofija Milošević ima beskrajno poverenje, pa im nakratko prepušta brigu o sinu Alekseju su njen verenik Luka Jović i njena majka. Dok baka čuva bebu lepa manekenka koristi priliku da se na trenutak vrati tipičnim ženskim zadovoljstvima ili da, budući da ima i svoj modni brend, obiđe novootvoreni atelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

‒ Iskreno, kad god ostavim Alekseja kod kuće, ja sam kao na iglama. Evo, trenutno je sa mojom mamom, pa sam u neku ruku spokojna, ali svejedno razmišljam i non-stop joj šaljem poruke kako je i da li plače. Ne volim kada plače, mada je to za bebe sasvim normalno. Kad god je nervozan ili uplakan, uzmem ga u naručje – ispričala je Sofija za „Blic“, pa otkrila:

‒ Svadbe, onakve kakvu sam je zamislila, sa svim idejama, nažalost, neće biti ni ove godine. Da ne bude zabune, ne planiramo veliku ceremoniju, ali dok se svi okupimo neće biti ni mala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Sofija Milošević i Luka Jović svoj mali porodični tim žele da uvećaju, ali ništa ne forsiraju. 

‒ To nam je svakako u mislima, pričamo o proširenju porodice, ali ništa ne planiramo. Kad bude, biće. Istina je da Luka želi veliku porodicu, ali sve smo prepustili rukama sudbine – zaključila je Sofija.

Komentari (0)

Loading