NISU ME ZAPOSLILI JER SAM SRPSKA SNAJKA IZ BEOGRADA: Pevačica se POŽALILA PRED SVIMA, pa istakla da je više ništa ne čudi!

Autor:

Zabava

08.06.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ida Prester dobila odgovor kada se najmanje nadala.

 

Foto: printscreen/youtube.com
Ida oduševljena gestom nepoznanice

Pevačica Ida Prester osam godina živela je u srpskoj prestonici, zajedno sa suprugom Ivanom peševskim i sinovima Rokom i Riom. Prošle godine vratili su se u Zagreb, ali i dalje ističe koliko voli život u Beogradu, mada priznaje da je zbog toga imala problema sa zaposlenjem u rodnom gradu. 

Voditeljka jednog potkasta u kome je Ida gostovala otkrila joj je kako je saznala da pevačica nije dobila poslovnu saradnju zbog preseljenja u Beograd.

Ida je bila dirnuta njenim gestom pa je podelila snimak iz emisije na svom profilu. 

 

 

Jedan meni divan moment, malo sam zasuzila, bilo je skroz neočekivano. Ovu devojku prvi put vidim u životu. Pred kamerama mi je ispričala nešto što se meni stvarno često događa - odbili su me za posao jer "sam iz Beograda", jer sam "srpska snajka" ili šta god. Navikla sam, samo odmahnem rukom, nije vredno pomena. Ali ova cura, pozvana kao moja zamena, napravila je gest koji me je baš dirnuo. Ovakve stvari očekuješ samo od bliskih prijatelja - navela je u opisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading