STIŽU RODE! PEVAČICA I FUDBALER POSTAJU RODITELJI: Kaća i Gobelja čekaju prvo dete!

Autor:

Zabava

08.06.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon veridbe Grujićeva i prvotimac Zvezde srećne vesti o Katarininoj trudnoći podelili sa članovima porodice i najbližim prijateljima

RepublikaFoto: Printscreen
Stiže beba!

Popularna pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić čekaju prvo dete, saznaje Srpski telegraf.

Prema našim saznanjima, pevačica ulazi u treći mesec trudnoće, tako da beba stiže početkom decembra.

- Kaća i Marko su presrećni, radosne vesti su saznali nedavno i podelili su ih samo sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Svi su srećni, uveliko se slavi u porodicama Grujić i Gobeljić, a njih dvoje trenutno razmišljaju i o kupovini zajedničkog stana, u kom će živeti i u kom će opremiti posebnu sobu za bebu - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje:

Katarina se na početku trudnoće oseća odlično, nema mučnine i veoma je aktivna

- Još ne znaju pol bebe, ali su toliko srećni da im to i nije važno. Uskoro odlaze na kraći odmor, gde će uživati na mini-medenom mesecu, budući da je Kaća zakazala brojne nastupe zbog kojih nema previše slobodnih dana. Bože zdravlja, ako sve bude u redu i ako se u trudnoći bude osećala dobro kao sada, planira da radi dok god joj to bude prijalo.

Kako dalje saznajemo, pevačica se na početku trudnoće oseća odlično, zasad nema mučnine i veoma je aktivna. Ovim povodom kontaktirali smo sa Grujićevom, ali ona nije želela da potvrdi navode do kojih smo došli.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Gobelja nedavno i zaprosio Grujićevu

 

Inače, Gobelja je nedavno, nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, zaprosio Kaću i to na veoma romantičan način. Organizovao je večeru za najuži krug prijatelja na istom mestu gde je pevačica samo nekoliko dana pre proslavila 29. rođendan. Iako je njihova veza od početka bila ozbiljna i sve je išlo u ovom pravcu, fudbaler je sada već zvaničnu verenicu ipak uspeo da iznenadi svečanim činom. Gobeljić je uz muziku kleknuo i zaprosio Grujićevu, koja je rekla "da", čime se odmah pohvalila i na Instagramu. S obzirom na to da je reč o prvotimcu Zvezde, pored bazena u dvorištu vile ovim povodom organizovana je i bakljada.

- Kada dođe vreme za to, vi ćete prvi saznati, nemojte to da pišete. Odakle vam to uopšte - rekla je Katarina za Srpski telegraf, te skrenula temu na nastupe, kojima je, kako kaže, sada preokupirana. S druge strane, Gobeljić je do zaključenja broja ostao nedostupan za komentar.

Podsećanja radi, pevačica i fudbaler su uplovili u emotivni odnos pre godinu dana i od samog starta su gradili skladan ljubavni odnos, bez skandala, pun razumevanja i pažnje. Kako oboje već imaju izgrađenu karijeru i veoma su zanimljivi medijima, nije im bilo teško da prihvate dodatnu dozu popularnosti koju su u javnosti izazvali kao par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading