(VIDEO) UPOZNALI SMO ĆERKU JOVANE JEREMIĆ I PROVELI DAN SA NJIMA: Otaljavala sam dete jer sam bila MOZAK OPERACIJA na poslu!

Autor:

Zabava

08.06.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dešavalo se da ja samo odradim Leu jer kad si ozbiljan urednik, mnogo si opterećen. Išla sam s njom svuda, ali i kada sam odvajala vreme za nju, to je bilo da ona uživa. Nisam ja uživala - rekla je voditeljka za Republika.rs

RepublikaFoto: ST/Petar Divac


Voditeljka Jovana Jeremić nakon otkaza na TV Hepi prvi put specijalno za portal Republika.rs zajedno s ćerkom Leom stala je pred kameru s kojom je provela dan u zoo-vrtu.

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Jovana i Lea uživaju u Zoo vrtu

Ona je u razgovoru za naš portal priznala da se posle deset godina bez pauze i odmora konačno naspavala i da najzad uživa u vremenu koje provodi s mezimicom jer je do sada, kako kaže, zbog posla uglavnom otaljavala dete.

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Jovana Jeremić sa ćerkicom Leom


- Dešavalo se da ja samo odradim dete jer kad si ozbiljan urednik, mnogo si opterećen i kad još plus vodiš program, ti sve vreme razmišljaš šta da ti budu teme... Ja sam određivala i teme i naslove i goste,
jednostavno, vodiš računa da imaš kontrolu nad svim tim, mozak operacije sam bila i to je jedna bitna stvar. Ja jesam žena za takve ozbiljne stvari. Ali ovo je period kada treba i detetu više da se posvetim i to me je umorilo. Bio mi je potreban odmor i to se onda ovako završilo. Išla sam s njom svuda, ali i kada sam odvajala vreme za nju, to je bilo da ona uživa. Nisam ja uživala. Sad uživam. I u budućnosti ću se truditi da sačuvam taj svoj mir, koji mi je mnogo važan. Neće on mene mnogo da košta. Mnogo će mi više koristiti u produktivnosti. Čovek tek kad je u miru i kad ima vremena, mogu da mu se razviju neke ideje - rekla je Jovana u jednom dahu i nastavila:
RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Jovana Jeremić


- Neobično mi je malo sada kada ne radim, ja sam radoholik, pa se još navikavam na to da imam više slobodnog vremena koje mogu da posvetim detetu i porodici i polako se opuštam. Spavala sam do podne prvi put posle dužeg vremenskog perioda. Tako da dolazim sebi. Celu deceniju nisam uzela ni odmor, pa mi je ovo, baš onako, punjenje baterija. I polako se pripremam i za nove radne pobede koje mi tek predstoje.


Voditeljka je priznala da su tačne glasine da je zahvaljujući transferu rešila sebi krov nad glavom, ali nije htela da potvrdi da se radi o nekretnini u Beogradu na vodi.
RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Jovana Jeremić sa ćerkicom Leom


- Nebitno u kom delu grada, ali ima nešto oko stana... Dobila sam stan. Rešila sam stambeno pitanje i biće do kraja godine definitivno sve završeno. Tako da sam sada mirna po tom pitanju, meni je to bilo životno pitanje. Zato što vučem sigurnost odatle. Samostalna sam i borac sam. Nisam ništa dobila od roditelja, nisam ni od muža. Krenula sam od nule i sve sam stekla sama. I to je tako najbolje jer onda mogu da biram i s kim ću da budem i šta ću da radim. Ovaj stan mi uliva sigurnost da imam gde da živim sa porodicom. To je za Leu. Meni ništa ne treba. Ali njoj treba! Ona ne sme nipošto da se muči, kao što sam ja morala da bih bila ovo što sam danas. To moja ćerka neće prolaziti. Ima mene. Ja sam morala jer nisam imala nikoga, ali ona neće morati. Ima majku koja se zove jovana Jeremić i sasvim dovoljno - zaključila je popularna voditeljka.

 

Kompeltan razgovor sa Jovanom pogledajte u videu ispod: 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Omladino BEZI

08.06.2021 17:29

OK, seljoberka se uvalila na PINK, pa ce tamo od septembra.