DARA NAPOKON OTKRILA ČIME SE NJEN DEČKO BAVI! Pevačica progovorila o bogatstvu svog mlađanog partnera!

Autor: Republika.rs

Zabava

06.06.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako su otpočeli vezu, pevačica Dara Bubamara i njen bogati dečko privlače veliku pažnju javnosti, pre svega zbog velike razlike u godinama.

Foto: instagram.com/printscreen

Dara i Toni uživaju u luksuzu

Pevačica je nedavno istakla da ne voli što se o njenoj vezi sa Tonijem toliko govori u javnosti i u medijima, pa su zbog toga počeli i da brišu zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Upravo na tim fotografijama moglo se videti kako uživaju u luksuzu, te su pandemiju proveli putujući po brojnim egzotičnim destinacijama.

Na Tonijevom profilu na Instagramu, takođe sve pršti od luksuza, te je mnoge zanimalo čime se on zapravo bavi kada sa 20 i kusur godina može sebi da priušti takav stil života.

Sada je Dara odgovorila i na ove nedoumice i razrešila sve sumnje:

-Upoznali smo se u kafiću, čuli smo se i tako je krenulo. Kad se podudare energije i srodne duše to krene. Doduše, on je uvek voleo i starije malo, pošto je stvarno zreo dečko. Često se šalimo da on ima moje godine, a ja njegove. Ja sam večita devojčica, večito luckasta. Nema komplekse od mene, ni to što sam poznata i baš ga briga šta pišu novine - kaže pevačica, pa dodaje: 

- I on je isto uspešan kao ja. Može da mi parira. On ima svoj privatni biznis i svoju firmu, tu su i kriptovalute. I ja sam sa 25 imala dva stana i automobil - kaže Dara u "Sceniranju".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading