(FOTO) JOVANA JEREMIĆ POSTALA ŽENA NA SLOBODNOM TRŽIŠTU, PA REŠILA DA SE PREPORODI: Odlučila da sledi primer najpoznatije vladarke u istoriji!

Autor:

Zabava

06.06.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka rešila da iskoristi vreme maksimalno.

Foto: Republika.rs
Jovana Jeremić

Nakon što je postala žena na slobodnom tržištu, Jovana Jeremić odlučila je da se posveti svome detetu ali i sebi, pa je za tu priliku posetila jedan spa centar u Raškoj.

Sudeći po fotografijama do kojih smo došli, Jovani je odmor prijao više nego ikada, a kako je navela, spa centar u grčko-rimskom stilu vratio ju je u život. 

- Legendarna kraljica Kleopatra, velika zavodnica svog vremena, znala je kako da neguje lice i telo. Žene su joj se vekovima divile jer je uspevala da osvoji srca „nedostupnih“ muškaraca.

Spa centar u rimsko-grckom stilu, vratio me je u život. Obisla sam sva kupatila, od turskog do Kleopatrinog. Preporodjena- izjavila je Jeremićeva.

OVDE možete da pogledate slike sa odmora na kojima Jovana izgleda nikada bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Vladica

06.06.2021 17:11

Žena na slobodnom tržištu. Ko daje više - njegova je.

Odgovori 14 1
Duda

06.06.2021 18:40

Ova je stvarno prolupala! Izgleda neki rani klimaks je udario u glavu.

Odgovori 14 0
SvetlanaP

06.06.2021 18:56

Ova je zavrsila DRZAVNI FAKULTET, da bi bila starleta... ha ha ha ha......Jadna zena dobila je takvo ubrzanje da nema granice ni u cemu..... sada je samo jos jedna karikatura.

Odgovori 15 0
Jordan

06.06.2021 21:18

Ovo je neka buduća rijaliti "zvezda".