NE ŽALIM ZBOG BRAKA SA IVANOM! Pevačica otkrila da bi ponovo bila bila sa Marinkovićem, razlog je veoma SNAŽAN!

Autor: Republika.rs

Zabava

06.06.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan oduvek je otvoreno govorila o svim životnim izazovima sa kojima se suočava, kao i pogrešnim odlukama i procenama.

Foto: instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan o Ivanu Marinkoviću

Pevačica Goca Tržan već deset godina je u srećnoj ljubavi sa bubnjarem Rašom Novakovićem sa kojim zajedno odgaja njenu ćerku koju je dobila iz prethodnog braka sa, sada rijaliti zvezdom, Ivanom Marinkovićem.

Pevačica je govorila o tome šta u životu nije uspela da nauči, pa se dotakla i bivšeg supruga i njihove burne ljubavi: 

-Nisam uspela da naučim da prezirem ljude, koliko god su mi povoda davali. Ono što je važno kod razočarenja je da ne polaziš od velikih očekivanja. U smislu novčanom su me koštali ti neki ljudi, ali sve što možeš da platiš parama je okej. Umela sam da izaberem pogrešne saradnike, ljude koji mi ne misle dobro, a pretvaraju se da to misle. Partnera koji mi nije mislio dobro. Ne postoji osoba na ovom svetu koja mi nije donela pogrešnu odluku. Ako misliš na moj prvi brak, meni nije žao što se to desilo, jer ja iz njega imam dete. I svaku tu grešku bih ponovila da bih imala nju, da nisam, možda ne bih imala nijedno dete sada. Zamisli da kad sam upoznala Radomira ja razmišljala o svemu tome i propustim 10 godina najboljih u svom životu - rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

 

Podsetimo, Goca i njen sadašnji suprug želeli su i da zajedno stvore potomstvo, međutim, to im za sada nije uspevalo ni pomoću vantelesne oplodnje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kuguarka

06.06.2021 16:35

Previše bezobrazno, sad bi Raška trebao da te šutne.

Vladica

06.06.2021 17:14

Zašto ne udje u Parove nekoliko noći? I izadje trudna.