(FOTO) OGLASILE SE ĆERKE BAJE MALOG KNINDŽE NAKON KARLEUŠINOG BRUTALNOG PLJUVANJA: Ono što su poručile Jeleni PREPRIČAVAĆE SE DANIMA!

Autor:

Zabava

06.06.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljilja i Anđela kulturno odgovorile pevačici.

Foto: prinstcreen/instagram.com
Ćerke Baje Malog Knindže poručile Jeleni

Nakon što je samoprozvana diva brutalno izvređala Baju Malog Knindžu, ali i sve ljude kojima je pevao na različitim proslavama, oglasile su se i njegove ćerke koje su na kulturan način objasnile Karleuši ko je zapravo Baja.

- Taj polusvet, šljam, primitivac je otac šestoro dece, načitan, porodičan čovek, koji ceo život drži do sebe i svoju porodicu daleko od Vaših estradnih skandala, koga voli publika širom sveta. Gospodin, otac, legenda Mirko Pajčin fuc*ing intelektuale- stoji u objavi Ljilje i Anđele Pajčin. 

Foto: prinstcreen/instagram.com
Kulturan odgovor Karleuši

Podsetimo, Karleuša je bez ikakvog povoda rešila da izvređa svoje kolege, koje iza sebe imaju veliki kredibilitet, pa je tako podelila poruku koja je izrevoltirala javnost.

Pojava Baje fuc*ing Knindže na proslavam domaćih "javnih ličnosti" po Beogradu je pokazatelj da smo kao društvo otišli u ku*ac! Je*eni polusvet. Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas primitivci i šljam doveli do dna - napisala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nikola

06.06.2021 17:24

Djevojke svaka čast ali ne trba da se spuštate tako nisko da polemišete sa samozvanom divom koja nezna ništa nego da olajava uspješne jer je puna kompleksa od Janjuša i ostalih vama i cijeloj porodici želim svu sreču i da baja pjeva još dugo dugo.

Pera

06.06.2021 17:35

Pa tu krljusu normalan covek ne bi ni pogledao ni slusao. Da nije vas novinara, ne bi ni postojala ta frankestajnova vestica !

jana

06.06.2021 20:14

Vestacka glupaca.Nije ni Tosic bolji ako je jos uvek sa njom.Steta sta pravi od one dve kcerke,postace iste mati.Jad i tuga.Baja neka si ti nama ziv i zdrav, i ti i tvoja porodica.Mozes biti ponosan na svoje tekstove i izvodjenje.A ovoj kozi je krivo jer zna ona da ne vredi i da joj nije Duska bila bi niko i nista samo jos jedna bedna sponzorusa.