OVO JE GRAND ŽELEO DA SAKRIJE! ISKOMPLEKSIRANI PATULJKU, BRZO U TOALET DOK JA PRIČAM: Karleuša izvređala Milija, on joj KULTURNO ODGOVORIO!

Autor:

Zabava

06.06.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša poznata je po žustrim svađama i gubljenju kontrole pred kamerama, a u poslednjoj emisiji takmičenja za "Zvezde Granda" su joj do te mere popustile kočnice da je najvulgarnije izvređala Aleksandra Milića Milija.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Karleuša pokazala koliko je nevaspitana, Mili joj kratko i jasno odgovorio

Jelena i Mili sukobili su se oko kandidata, a pevačica je do te mere pobesnela da je popularnom muzičaru izgovorila najbrutalnije psovke. 

- Mili, ti si došao ovde na gotov šou! Ćuti bre, kad ja pričam ti si ovolicki! Ti si kur*on neviđeni! Iskompleksirani, mali, nebitni kur*on! Idi brzo u ve-ce dok ja pričam! Možeš ti da vređaš Mariju, ali mene ćeš ku*ac moj da vređaš - urlala je Karleuša dok je Saša Popović pokušavao da smiri situaciju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Niko nije mogao da veruje šta žena izgovara...

Na ove stravične psovke, Mili je imao samo jedno pitanje:

- A gde si ti s tvojim pesmama i koncertima? 

Ovo je Karleušu do te mere izvelo iz takta da je počela da se svađa i sa Sašom. Snimak ovog incidenta "Grand" je uklonio sa svog "Jutjub" kanala, ali se on ipak pojavio na internetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading