TINA IVANOVIĆ IZVADILA SILIKONE PA POKAZALA GRUDI: Pevačica objavila sliku zbog koje će muškarci pasti u nesvest!

Autor:

Zabava

06.06.2021

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tina Ivanović odlučila je da izvadi silikonske implante iz grudi i, kako je otkrila, sada se mnogo bolje oseća.

Foto: instagram.com/tinaivanovic/
Više nema silikone... Tina Ivanović

Tina veoma vodi računa o svom izgledu, a sada je objavila fotografiju na svom profilu na Instagramu od koje će mnogima zastati dah s obzirom na to kako pevačica izgleda u petoj deceniji.

- Eh, da mi je bila ova pamet, a one godine nikada ne bih ugradile silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada ta plastika odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi - kroz smeh je rekla Tina u „DeToxic“ emisiji pa time otrkila da se kaje što je stavila silikone. 

 

 

Inače,Tina se pre nekoliko godina suočila i sa kancerom upravo u dojki, kada su joj lekari čak dali i veoma loše dijagnoze:

- U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žlezde ispod grudi i pazuha. Lekari su najpre pomislili da imam rak limfnih žlezda, što je za mene bilo kao šamar. Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede - ovako je svoju životnu priču za "Story" počela Tina.

- Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga belo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede - ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše - priča pevačica koja kaže da joj se tada svet srušio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading