SINE MOJ, KADA SI SE RODIO KOLIKO SMO SAMO DIJAGNOZA ČULI: Nadežda pokazala sina Longa i obratila mu se dirljivim rečima!

Autor: Republika

Zabava

06.06.2021

08:55

Nadežda Biljić i Toma Panić imali su dosta problema u svom odnosu, ali se čini da su se smirili i posvetili odgajanju sina Longa koji je na rođenju imao dosta zdravstvenih problema.

instagram.com/iamtomapanic
Počeli da se slažu... Nadežda i Toma

Pevačica je sada otkrila šta su joj sve lekari kazali kada se porodila i da su njenom sinu postavili mnogo dijagnoza s obzirom na to da je prevremeno rođen i da je u bolnici bio četiri meseca:

 

 

- Sine moj lepi, najlepši na svetu, sećam se kada si se rodio koliko smo samo dijagnoza čuli, ne dao Bog nikome, od 1030g porastao si u pravog malog dečaka, naša ljubav je sve veća iz dana u dan svaki dan si sve lepši i zanimljiviji, neizmerno te volim i hvala ti što si mi doneo drugu dimenziju u životu, tvoj osmeh i samo tebi znan jezik je nešto najlepše što sam videla i čula. Obećavam ti da ćemo se potruditi da budeš dobar čovek, školovan, kulturan i uspešan, hvala ti što si mi životu dao smisao i što si mali mazuljko! Voli te mama - napisala je Nadežda u opisu fotografije i raznežila mnoge.

Komentari (0)

Loading