DR IGI TVRDI DA JE GRAND UNIŠTIO MUZIKU: Izbacivali su njih, nama su ZATVORILI gostovanja!

Autor:

Zabava

05.06.2021

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dens zvezda o počecima i današnjoj muzičkoj sceni.

Foto: youtube.com/printscreen
Dr Igi o današnjoj muzici

Dr Igi, jedna od najpoznatijih dens zvezda devedesetih u tadašnjoj Jugoslaviji, otvorio je dušu o današnjoj estradi, novcu i Grandu. 

- Hteo sam da snimim pesmu kao nadogradnja na didžejing. Išlo mi je dobro skrečovanje i miksovanje ploča. Danas imate takve programe da vam nije potrebno nikakvo znanje da biste bili di džej. U moje vreme je to bila umetnost- započeo je dr Igi pa nastavio: 

- Ti demo snimci su slučajno nastali. Upoznao sam jednog dečka koji je imao studio na Severnom Bulevaru. Mog kompozitora sam znao preko nekih komšija. Dogovorimo se i nastane 7 demo snimaka. Bila je “Kaži mi da voliš”, “Kad ti kažem ne”, “Oči boje duge”… Počeo sam onda da ih promovišem i uspeo sam da budem prvi na top listi na Studiju B. 

Beograd i okolina ubrzo su saznali za njega. 

Foto: youtube.com/printscreen
Proslavio se hitovima

- To su bile ozbiljne pare. Tata mi je rekao – sine, ovo mi se ne sviđa, nemoj da moram da prodajem kuću na Banovom brdu koju smo ja i tvoja majka krvavo zaradili da bi vraćali tvoje dugove. Sad vidim da je to rizik ali sam verovao da ću uspeti. Teško je bilo naći sponzora. Taj čovek koji mi je pozajmio pare rekao mi je – Igi, samo mi vrati pare, ne moraš ni jednu marku preko duga. Ja sam mu za tri meseca vratio 12.000 maraka. On se oduševio. To je tako eksplozivno krenulo. Ja nikome ne dugujem ništa, meni ljudi duguju mnogo- ispričao je dr Igi.

Govoreći o tome zašto nema više toliko dens muzike, navodi da ju je uništila “Grand” produkcija.

Foto: printscreen/TV Prva
Nekadašnji vlasnik "Granda" Saša Popović

- Oni su morali da izbacuju te svoje Grand zvezde. Oni su plaćali da bi se svašta pisalo i govorilo o nama denserima u medijima, zatvorili su nam gostovanja. Mogu da se ljute koliko hoće ali ću im to reći u lice. Znam ja Sašu Popovića i Brenu lično- rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Šomi

06.06.2021 14:15

Grand je uništio muziku to je tačno ,ali i ono što si ti radio je bio uvod u ,,grand,, ,naravno po mom mišljenju !!!!!