ZORANAH POKUŠAVA DA SE PERE OD VREĐANJA SRBIJE! Blogerka se zapetljala u sopstvenim lažima nakon burne reakcije javnosti!

Autor: Republika.rs

Zabava

05.06.2021

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je celokupna javnost napala zbog loših izjava koje je davala o Srbiji, kao i životu ovde, blogerka je pokušala da se opravda.

Foto: youtube.com
Zorana Jovanović

Zorana Jovanović rešila je da opravda svoja izlaganja koja su izazvala pravu buru u javnosti. Posebno onda kada je govorila o tome da ne želi da zasniva porodicu u Srbiji niti da bude u vezi sa Srbinom ma kakav lepotan bio.

Sada je obajsnila svoje izjave, međutim, pojedinih se još uvek pridržava: 

-Nikada nisam rekla da mrzim svoju zemlju, jer je ne mrzim, ovde sam provela veći deo svog života. Da mi neke stvari ovde nisu drage - nisu, ali verujem da nisu ni većini. Ispalo je kako ja mrzim svoju zemlju, da nikada ne bih bila sa Srbinom i da mrzim svoje drugarice i da njih omalovažavam zato što su se udala i žive ovde. Nijedna od te tri stvari nije istina – otkriva Jovanovićeva.

-Jedino što sam rekla jeste da ne želim da budem sa nekim ko živi ovde i da ne želim da odgajam svoju porodicu ovde. Svi mi imamo pravo na svoje mišljenje i niko od nas nema prava da osuđuje bilo čije odluke – kaže ona.

Foto: www.instagram.com/zorannah
Zorana Jovanović

 Njeni fanovi su još ranijih meseci pisali kako Zorana nije ista kao ranije i kako se vidi da je nakon smrti majke postala zatvorenija i manje srećnija.

-Postoje stvari koje vi očigledno ne znate o meni, većina mojih uspomena sa mojim roditeljima je iz ovog grada i ja zbog toga ne mogu da ga mrzim, ali ne mogu ni da ga volim, jer mi je jako teško kada sam ovde. Izgubiti oba roditelja nije laka stvar – priča influenserka.

-Moj život u Beogradu nije kakav je treba da bude, ja kada sam tamo negde, gde god, zaboravim na te neke privatne stvari, svaki moj odlazak je beg od toga, i ja sam to tako izabrala. Stojim iza svoje izjave, možda sam se pogrešno izrazila, ali i ljudi su je pogrešno protumačili – zaključuje Zorana u svom klipu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mix

06.06.2021 08:19

Takvi kao ti samo u srbiji mogu da avanzuju budi zahvalna sto si rodjena u srbiji nazalost ovakvoj kakva jeste