MILICA PAVLOVIĆ SE KONAČNO UDAJE: Dugo se pripremam za venčanje, isplatilo se što sam devet godina pričala na sva usta...

Autor: Republika

Zabava

05.06.2021

20:08

Pevačica priznaje da je dugo maštala o ovome.

printscreen/youtube.com
Milica Pavlović progovorila o svadbi

Javnost je nedavno saznala da je zgodna pevačica Milica Pavlović u ljubavnoj romansi sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, a ona priznaje da se, od tada, udvarači pojavljuju svakom koraku. 

- Imam mnogo udvarača i drago mi je da se muškarci konačno interesuju za mene. Često sam se pitala kako je moguće da mi niko ne prilazi, ali sada vidim da su se hrabri muškarci konačno probudili. Izgleda da se napokon isplatilo što sam devet godina pričala na sva usta da volim džentlmene koji se ne stide da priđu ženi - priča pevačica.

Iako nije htela da iznosi detalje veze sa Saveljićem, priznaje da jedva čeka stati na "ludi kamen". 

Instagram/Nicolas Saveljić, ST/A. Nalbantjan
Milica Pavlović, Nikolas Saveljić

- Kao i svaka devojka, i ja se već dugo pripremam za svoje venčanje. Znam da će mi tog dana najveći stres biti da šminkom ne uprljam venčanicu - kaže Pavlovićeva koja je nedavno položila vožnju, te priznaje da redovno vozi kako bi što pre to usavršila.

- Ja sam šou za volanom! Baš juče sam kupila ono slovo "P", koje znači da sam početnik u saobraćaju, da mi ostali vozači više ne bi trubili. Prve dve godine ne smem da budem sama u kolima, pa sad maltretiram prijatelje da se voze sa mnom. Sve dok lepo ne naučim da vozim neću samostalno učestvovati u saobraćaju - rekla je.

Komentari (0)

Loading