TRAGEDIJA U DOMU POZNATOG GLUMCA: Tihomir Stanić ostao bez žene koja mu najviše znači!

Autor:

Zabava

05.06.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni glumac Tihomir Stanić doživeo je veliku porodičnu tragediju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Velika tuga u domu poznatog glumca...

Preminula je najbitnija žena u njegovom životu, njegova majka Grana. O tome je glumac obavestio javnost putem društvenih mreža. 

- Danas je preminula moja mama Grana - napisao je glumac uz majčinu fotografiju iz mladosti.

Stanić je bio veoma vezan za roditelje, oni su mu kroz život bili najveća podrška. Neretko je prepričavao anegdotu o upoznavanju svojih roditelja, Grane i Nedeljka.

Roditelji su mu bili najveća podrška.

- On je bio učitelj i onda je dao oglas. Učitelj traži ženu. Kažu da je mami neko drugi odgovorio na taj oglas. On je došao i nije rekao da je bio oženjen i da ima sinove. Šifra na tom oglasu je bio naslov romana Fransoa Sagan "Dobar dan tugo". Kada se mama nekad žalila na život koji vodimo, on bi joj rekao šta se žali, kada je na oglasima pisalo: "Dobar dan tugo". Sudbinski susret ljubavi im je bio. Dopali su jedno drugom. On je posle tvrdio da mu je poslala lažnu fotografiju. Govorio je da to nije ona, ali to nije istina naravno - ispričao je glumac jednom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading