(VIDEO) MILICA MU RAZBILA AUTO KAMENOM: Todorovićkin frizer snimio kako mu pevačica uništava vozilo, SVI ZANEMELI KAD SU OVO GLEDALI!

Autor:

Zabava

05.06.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović jedna je od retkih poznatih ličnosti koje umeju baš dobro da se zabave i da nasmeju sve oko sebe, ali njenom frizeru i prijatelju sada nije nimalo bilo do smeha.

RepublikaFoto: Nemanja Dedović
Samo je htela da mu razbije maler... Milica Todorović

Milica, kojoj je Stevan u njegovom salonu napravio frizuru pa je odveo da gostuje u njegovoj emisiji "Popodne sa Stevanom", po izlasku je dohvatila kamen i uputila se prema njegovom automobilu.

Naime, poznati frizer pazario je novi skupoceni automobil, a njegova mušterija i drugarica Milica otkrila mu je da ona zna da razbije maler te kada ona odradi ovu "vradžbinicu" on neće imati nikakvih problema s kolima.

Foto: e-stock
Kupio nova kolica, a Milica mu razbila kamenom... Stevan Radivojević

I tako je Milica dohvatila kamen po izlasku iz salona i uputila se ka Stevanovom autu, a on, osim što je gledao, sve je i snimio:

- Razumeš, to kažu valja se. Dođi 'vamo, pošto ti je nov auto, znači ja ti razbijam maler. Gle sad- uzela je Milica kamen i tresnula po automobilu, a Stevan je jauknuo i pitao da neće da se vidi, što je Todorovićeva apsolutno negirala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading