A DELOVALA JE KAO PRIRODNA LEPOTICA: Isplivala fotka Sanje Vučić na kojoj ona ne izgleda isto, OTKRIVENO ŠTA JE OPERISALA!

Autor:

Zabava

05.06.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić trenutno je jedna od devojaka za kojom muškarci uzdišu. I iako mnogi veruju da je Sanja prirodna lepotica, istina je malo drugačija.

Foto: instagram.com/sanjalilwolf
A delovala je prisrodno... Sanja Vučić

U javnosti se, naime, pojavila Sanjina fotografija od pre nekoliko godina na kojoj mlada pevačica izgleda potpuno drugačije nego sada.

A ono što je evidentno je da je članica grupe "Hurricane" uvećavala usta, dok su neki komentarisali da je korigovala i nos.

 

 

Osim izgleda, Sanja je drastično promenila i stajling, te je trenutno jedna od najvećih uzora mladima kako u ponašanju tako i odevanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Koj moj

05.06.2021 13:35

Ljudi ja vas ne razumem znateli ko je njoj otac pa kako onda prirodna lepotica

Lara Croft

06.06.2021 12:50

Mediji su čudo.Kada vidim koga sve proglašavaju lepim,muka mi je.Po njima svaka pevaljka je zgodna,lepa .vrh.Ajd' što je vidno da se izoperisala,nego ni takva ne spada u lepe.Skinite joj šminku,veštačke trepavice i..to je to.A da ne pominjem to neko "pomamljeno" ponašanje..