PRETUČEN GLUMAC IZ SERIJE "IGRA SUDBINE": Čovek me je UDARIO PESNICOM!

Autor:

Zabava

04.06.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miljan Davidović koji igra u seriji "Igra sudbine" pretučen je u Novom Sadu pre dve večeri.

Foto: instagram.com/miljandavidovic
Glumca pretukli zbog uloge... Miljan Davidović

Miljan koji u seriji tumači ulogu negativca Janka, udarac od nepoznatog muškarca dobio je upravo zbog ove role u seriji. 

- Ljudi misle da se serija stvarno događa. Čovek je verovatno pomislio da je lik kog igram stvaran i hteo je da se s njim obračuna. Šokiran sam - kaže Miljan za Kurir.

Kako tvrdi Davidović, neće tužiti svog napadača, ali apeluje na sve da se dozovu pameti i ne mešaju stvarnost sa serijama i filmovima:

- On je mene samo jednom udario pesnicom. Imam modricu ispod oka. Neću ga tužiti. Još mi samo treba da se vucaram po sudovima. Apelujem na ljude da dođu sebi. Kako im objasniti da to nije stvarnost, da je samo serija. Mi smo samo glumci koji igramo te likove. Ceo incident mi je jednako bizaran kao i onaj od pre mnogo godina kad su Srbi potpisivali peticiju da Kasandru puste iz zatvora - objašnjava dramski umetnik.

RepublikaFoto: instagram.com/miljandavidovic
Glumac sa kolegom iz serije...

U hit seriji, koja se emituje na Prvoj TV, Janko je glavni Matijin saradnik u mnogim mutnim radnjama. Ono što je publici teško da razluči jeste razlika između fikcije i stvarnog života, te tako često ne mogu da shvate da se Matea Milosavljević, koja u seriji tumači lik Sofije Šubarević, i Olja Lević, poznatija kao Mila, privatno odlično slažu i druže.

Da se cela glumačka postava fantastično provodi van seta, dokaz su i fotografije na glumčevom Instagramu.

Miljan Davidović rođen je 30. novembra 1978. godine u Sanskom Mostu. Godine 2000. upisao je Akademiju dramskih umetnosti u Banjaluci, u klasi Svetozara Rapajića. Diplomirao je 2004. godine u Beogradu, u klasi Predraga Ejdusa. Stalni je član Narodnog pozorišta Kikinda od 2005. godine. Od jeseni gledaćemo ga i filmu i seriji "Toma", a imao je prilike da radi s pokojnim Džejom Ramadanovskim na filmu "Vikend s ćaletom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading