DUŠKO TOŠIĆ DOŠAO DA DA IZJAVU POVODOM PRETNJI NOVINARKI, pa pobegao od NAŠIH FOTO-REPORTERA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić došao da da izjavu povodom pretnji!

RepublikaFoto: Republika.rs/Dušan Lukić
Duško došao da da izjavu povodom pretnji našoj novinarki!

Kako je naš list već objavio, suprug pevačice Jelene Karleuše napao je našu novinarku neposredno pred početak finala Kupa Srbije između FK Crvena zvezda i FK Partizan na stadionu "Rajko Mitić", nakon čega je Radulovićeva protiv fudbalera podnela prijavu Policijskoj upravi za Stari grad Upravi kriminalističke policije.

RepublikaFoto: Republika.rs/Dušan Lukić

Prema njenim rečima, nju su pozvali iz Prvog tužilaštva zbog dopune iskaza, nakon čega joj je rečeno da će i Tošić biti pozvan na saslušanje.

RepublikaFoto: Republika.rs/Dušan Lukić

- Ceo slučaj sam prijavila policiji, koja je brzo reagovala. Kontaktirali su sa mnom i iz tužilaštva, kome sam dostavila dopunu u vidu uvreda koje je na moj račun iznela Duškova supruga Jelena Karleuša putem društvene mreže. Neću odustati dok ovaj slučaj ne dobije epilog i počinioci ne budu kažnjeni. Želela bih samo da dam primer svima da nikako ne trpe nasilje, nego da ga prijave - rekla je novinarka Srpskog telegrafa ovim povodom tada.

Danas je Duško Tošić došao da da izjavu, povodom pretnji našoj novinarki u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu Katanićevoj, ali videvši naše foto-reportere nakon 45-minutnog ispitivanja pobegao je na drugi ulaz i dotrčao do kola gde ga je čekao vozač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
parnicari

04.06.2021 12:46

zasto se ne presele u sud isplatilo bi im se.