NIKAD PROVOKATIVNIJA: Nataša otvorila sezonu nastupa posle korone!

Autor:

Zabava

02.06.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac otvorila sezonu nastupa.

RepublikaFoto: Časlav Vukojičić
Nataša Bekvalac

Pop zvezda Nataša Bekvalac na prvi nastup nakon duže pauze zbog pandemije korona virusa stigla je u provokativnom kostimu, a mnogi je porede sa ženom-mačkom.

Nataša je bila vidno raspoložena i nije skidala osmeh sa lica, a kako i ne bi, kada se danima spremala za nastup koji će održati večeras na popularnom beogradskom splavu.

Pevačica je na sebi imala crni lateks triko koji je istakao njenu zanosnu figuru, ali i taman toliko "otkrio" guzu da zagolica maštu. Ona je uz kostim uparila duboke crne čizme, a nosila je i rukavice do ramena.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nataša Bekvalac

Nataša je izgledala veoma provokativno, a istakla je da je srećna što ponovo nastupa i da jedva čeka druženje sa publikom, kao nekada.

Snimak za plakanje od smeha! Nikad niko nije otpevao "Vadi, vadi pare" kao Milica Todorović

ReVakcinisan: Italijanski plejboj i milijarder pokazao tetovaže i mišiće

- Jako sam srećna što sam ovde. Nisam kuburila s parama tokom pandemije, jer sam imala razne marketinške kampanje, zbog kojih sam presrećna. Jedva čekam da se družim sa publikom kao pre - rekla je Nataša pred početak nastupa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading