ALAPAČA VAM OTKRIVA ŠOK DETALJE: Folker imao AFERU sa snajkom balkanske zvezde!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.06.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika.rs vam donosi jednu novu priču čiji su glavni akteri poznati folker i snajka balkanske zvezde!

Foto: Ilustracija: Freepick/Vectorpocket, Republika.rs
Alapača donosi nove sočne priče

Republika.rs vam donosi jednu novu priču bez zvaničnih imena da bismo, ako se ikada obelodane te stvari, jednog dana mogli da napišemo: "Jesmo li vam rekli?" U pitanju je nova rubrika našeg portala - Alapača, koja će se pozabaviti lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta, kulture. Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući, iza onog ugla i tako redom...

Alapača vam i ove nedelje donosi jedan sočan trač! Naš poznati pevač imao je aferu sa snajkom naše velike balkanske zvezde koja je sada popularna pevačica.


Naime, ta pevačica je na samom početku karijere zapala za oko velikoj zvezdi i ubrzo su stupili u odnos. Ona je svojim glasom sve zasenila, pa je velikom brzinom postala veoma popularna. Kako je sve više ljudi znalo za nju, ona je prekinula aferu sa starijim kolegom. Nakon nekoliko godina, postala je snajka naše velike zvezde, a o aferi sa starijim kolegom nikad nije želela da priča, budući da sada drži do svog ugleda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zvezda

02.06.2021 23:27

Prija?