OTKRIVENA BASNOSLOVNA SVOTA NOVCA KOJU JE ŽIKA JAKŠIĆ IZDVOJIO ZA BIVŠU SUPRUGU: Kompletno joj RENOVIRAO stan, ona se uopšte NIJE BUNILA!

Autor:

Zabava

02.06.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Jakšić pokazao kakav je džentlmen.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Žika sa bivšom suprugom Dajanom Paunović

Voditeljka i pevačica Dajana Paunović i muzički producent Saša Žika Jakšić.bili su u braku sedam godina, iz kog imaju i sina Dušana. Ljubav sa 24 godine mlađom suprugom oduvek je privlačila pažnju javnosti, a kao razlog razvoda jesu neusklađeni stavovi i navike, kako su naveli u pisanom saopštenju. 

Međutim, uprkos razvodu, Žika je bio najveći oslonac u njenom životu. Naime, kako piše Alo producent joj je pomogao da renovira kompletan stan, a za ovaj projekat izdvojio je 10.000 evra i Dajani ispunio svaki hir pri menjanju enterijera.

Dajana i Žika i posle razvoda skoro da žive tako kao da se njihov brak nije ni završio. Oni stanuju na Bežanijskoj kosi jako blizu jedno drugog, redovno se čuju, viđaju i zajedno učestvuju u vaspitanju i podizanju sina Dušana. Dajana nijednu odluku ne donosi ako se pre toga ne posavetuje sa Žikom. Ona je majka njegovog deteta, a on to jako ceni i trudi se da joj ništa u životu ne fali. Poslednja u nizu pomoći bivšoj supruzi je zavidna suma novca koju joj je poklonio kako bi renovirala stan - objašnjava izvor. 

Foto: youtube.com/printscreen
Žika Jakšić

Dajana Paunović je u februaru ove godine dala otkaz na mesto voditeljke emisije „Svitanje“ koja se emitovala na TV „Pink“, a taj luksuz je sebi mogla da dozvoli jer ona sa svojim bivšim suprugom nema problem oko alimentacije u visini od 5.000 evra koju on redovno i na vreme uplaćuje.

- O visini alimentacije ne bih da govorim jer mislim da nije umesno, ali činjenica je da Žika ne propušta da je uplati i da to nije mala suma što njoj umnogome olakšava kako njen, tako i život njihovog sina - dodaje za Alo! izvor blizak Dajani.

Između ostalog, i Žika je sam najavljujući bivšu ženu u svojoj emisiji rekao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

Imam tu čast i zadovoljstvo da predstavim jednu divnu damu i majku koju sam mnogo poštovao i voleo i još uvek je volim, voditeljku Dajanu Jakšić, pardon Paunović. Dajana i ja smo primer kako ljudi i nakon razvoda mogu lepo i normalno da funkcionišu - rekao je tom prilikom Jakšić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mj

02.06.2021 13:12

Još da objasni odaklemu toliko love.?

Pjer

02.06.2021 13:20

Dok je naivnog naroda koji placa takve, bice i takvih dzentlmena!

Snezana

02.06.2021 19:48

Pa kako se ozenio,tako i neka placa....